Híreink

A perecesiek minőségi kátyúzást várnak el

2017-10-10 10:24
-A +A

A perecesen élők is joggal várják el, hogy minőségi munkát kapjanak az adóforintjaikért cserébe, mondta keddi sajtótájékoztatóján a városrész jobbikos képviselője.

Pakusza Zoltán szerint ugyanis a múltheti kátyúzás minősíthetetlen: jól látszik, hogy a munkát megspórolták, a kátyúk kivágása helyett néhány lapáttal tettek a gödrökbe. Pedig – tette hozzá – a tavalyi évben sem sikerült a kátyúk egy részét a városnak megcsináltatnia a választókörzetben, így legalább az idén jogosan várnak minőségi munkát az itt élők.

„Ha már a városvezetés évek óta képtelen a választókörzetben utak felújítására pénzt biztosítani, noha folyamatosan a helyi gazdaság erősödéséről beszél, akkor legalább a kátyúzást csinálják meg megfelelően” - nyomatékosította a lakók jogos elvárást Pakusza Zoltán.

Jobbik Miskolci Alapszervezete

Ajánlott cikkek

A köztelevízió után a TV2-ről is megállapította tehát a bizottság, hogy megszegte a választási eljárásról szóló törvényt.
Egy mai közvélemény-kutatás igazolja, hogy már a saját szavazóbázisát sem tudja átverni a Fidesz, ha az egészségügyről van szó.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
26
27
28
29
30
31
 
2018 március