Picit megállt az idő – Adventi ünnepség videóval

2016-12-01 11:51

Ebben az évben nem a megszokott helyén állította fel a Jobbik a keresztet, mert a piac előtti területen felújítási munkálatokat végeznek. Méltó környezetben, a Hét vezér szoborcsoport előtt sikerült felállítanunk az adventi ünnepek kezdetét szimbolizáló jelképünket. Makai Tibor önkormányzati képviselőnk tartott beszédet az értékekről, az ünnepről és az emberek egymás iránti kötelességéről a megjelenteknek.

Arapovicsné Kiss Ágnes verse, Révész Klaudia éneke és a közös éneklés nagyon meghitté tette rendezvényünket.

Mécsesek, gyertyák sokasága mellett beszélgettünk még sokáig, hiszen itt picit megállt az idő, senki nem rohant sehová.

Karácsonyig minden szombaton este 6 órakor újra találkozunk gyertyagyújtásra és szeretettel várjuk azokat is, akik ma nem tudtak eljönni.

Jobbik XVIII. kerületi szervezete

Lassan már nincs hét, nincs nap, hogy ne derüljön ki egy-egy kötvényt vásárló Fidesz-migránsról, hogy a jelenléte és tevékenysége biztonsági kockázatot jelent Magyarországnak.
Évek óta hangoztatjuk, hogy a Fidesz politikája a szakadék szélére taszítja a magyar közoktatást.

2018 szeptember