Plakáton hirdeti a határőrséget a Jobbik Miskolcon

2018-03-27 21:01

A Jobbik önálló plakátkampányt indít Miskolcon, miután Orbán Viktor migránsok beköltözésével fenyegette meg a várost.

„Március elsején Orbán Viktor Miskolcra látogatott, és megfenyegette a városunkat, hogy ha nem viselkedünk jól április 8-án, ide fognak költözni a migránsok” – emlékeztetett keddi sajtótájékoztatóján Jakab Péter. A Jobbik erre reagálva plakátkampányt indít Miskolcon, amelyben arra hívják fel a figyelmet, hogy amíg Orbán Viktor ezrével engedi be a kerítésen a migránsokat, addig a Jobbik a kerítést határőrséggel fogja védeni, vagyis a Jobbik győzelme esetén nem kell tartaniuk a miskolciaknak Orbán fenyegetésétől.

A politikus felhívta a figyelmet: a határőrséget a Fidesz és az MSZP együtt szüntette meg, a kormány pedig a migráció okozta válsághelyzet ellenére sem hajlandó újjászervezni, helyette többek között borsodi rendőröket vezényelnek délre, akikre Miskolcon is szükség lenne. Jakab Péter közölte: a Jobbik által felállított 8 ezer fős határőrség önálló közigazgatási egységként fog működni, soraikat pedig a határ menti településeken élők fogják erősíteni.

Jobbik Miskolci Alapszervezete

A lépéssel a fiatalokba, a középkorúakba és az idősebbekbe is belerúgtak.
A fentiek okán ma reggel határozati javaslatot nyújtottam be azzal kapcsolatban, hogy az Országgyűlés nyilvánítsa október 16-át a Magyar-Székely Összetartozás Napjává.

2018 október