Híreink

A plakáttörvény fontosabb a kormánynak, mint a betelepítések elleni védelem

2017-06-16 18:24
-A +A
Amikor tavaly novemberben a Jobbik azért nem szavazta meg Orbán Viktor betelepítés elleni alaptörvény-módosítását, mert bele akarta vonni a gazdag migránsok betelepítését is tiltó rendelkezést, a Fidesz nem csak hazaárulózni kezdte a legnagyobb ellenzéki pártot, hanem a miniszterelnök közölte azt is, hogy „nincs pótvizsga” a haza védelmében.
 
Azóta a Fidesz-KDNP többször leszavazta a Jobbik módosító javaslatát, ami teljesen ugyanaz volt mint a kormánypártiaké, csak a százmilliárdos offshore-üzletet jelentő, bevándorlókat idevonzó kötvényezés tiltásával kiegészítve. Ez a leszavazás legutóbb tegnap történt meg.
 
A Jobbik plakátkampányának leállítására szánt ún. plakáttörvény szerdán szintén elbukott a parlament előtt, a Fidesz most azonban nem gondolja azt, hogy „nincs pótvizsga”. Kövér László, majd Kósa Lajos is közölte, hogy a nyári szünetben rendkívüli ülést hívhatnak össze azért, hogy átverjék a törvényt a képviselőkön, és a választásokig ne kampányolhasson a Jobbik.
 
Staudt Gábor jobbikos képviselő erről is beszélt az ATV vendégeként pénteken. Mint mondta, szerinte ezzel az a helyzet állt elő, hogy a Fidesznek fontosabb a plakáttörvény, mint a haza védelme, hiszen a jobbikos plakátok miatt még nyáron is képesek összeülni, a bevándorlás elleni törvényhozást viszont mindig megakadályozzák.
 
alfahir.hu - jobbik.hu

Ajánlott cikkek

A Jobbik javaslata a devizahitelesek válságára nyújtana megoldást, ami a pártelnök elmondása szerint továbbra is az ország egyik legsúlyosabb problémája.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2017 november