"A propaganda ellenére kimondhatjuk: bevándorlóország lettünk"

2019-08-07 17:44

A Jobbik politikusa, Szilágyi György mai sajtótájékoztatóján kijelentette: „a hangzatos ígéretek és a több tízmilliárdos propaganda ellenére kimondhatjuk: bevándorlóország lettünk.”

Szilágyi a KSH adataira hivatkozva közölte, hogy négy év alatt 135 ezer bevándorlót regisztráltak Magyarországon, szerinte ez a valóság, a többi csak hazugság. Itt emlékeztetett Orbán Viktor szavaira, melyek szerint, ha Magyarország nem válik bevándorlóországgá, fejlődni fog, ellenkező esetben visszalépés és hanyatlás vár rá.

Az ellenzéki politikus szintén a statisztikai hivatal adatait említve közölte, hogy 2016-ban 23 ezer, 2017-ben 36 ezer, míg 2018-ban már majdnem 50 ezer bevándorló érkezett az országba, tehát emelkedés figyelhető meg.

A fogalmak tisztázására ismertette, hogy bevándorló az a személy, aki letelepedési vagy hosszútávú tartózkodási szándékkal érkezik Magyarországra, valamint tartózkodási vagy letelepedési engedélyt kérvényez.

A Fidesz tehet róla

Szilágyi szerint a kormány és a Fidesz-KDNP a legnagyobb bevándorlásszervező, így volt ez a kötvénybiznisznél is, és így van ez a „migráns vendégmunkásoknál” is, hogy olcsó munkaerőt biztosítsanak a multiknak.

A Jobbik politikusa úgy látja, hogy biztonsági kockázatot jelentenek ezek az emberek, közölte, hogy Lengyelországban már minden ötödik körözött személy ukrán vendégmunkás.

Az ellenzéki képviselő úgy summázta ezt a folyamatot, hogy népességcsere zajlik, a fiatal magyar munkavállalók nyugatra tartanak, helyükre pedig vendégmunkások érkeznek, így a bérek is alacsony szinten maradnak Magyarországon.

alfahir.hu - jobbik.hu

A Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélete alapján a pestisracok. hu nevű áljobboldali portálnak az alábbi helyreigazítást kell közölnie.
Így a Jobbik november 9-én tartandó tisztújító kongresszusán a jelenlegi állás szerint Jakab Péter lehet az egyetlen elnökjelölt.

2019 október