Reagálás az Orbán-kormány összetételére

2018-04-28 09:17

A negyedik Orbán-kormány személyi összetétele arra garancia, hogy minden marad a régiben. Semmi jel nem utal arra, hogy jövőben az elmúlt évek gyakorlatával ellentétben éljen és ne visszaéljen hatalmával és a választóktól kapott felhatalmazással a kabinet. Arra számítunk, hogy a kormány tovább építi hűbéri rendszerét, tovább bontja a jogállamiságot és a szabadságjogokat, a lassan mindent átható korrupciót pedig a legkevésbé sem fogja féken tartani. Erről tanúskodik Rogán Antal propagandáért és kötvénybizniszért felelős tárcavezető, valamint Semjén Zsolt nemzeti orvvadász miniszteri székben tartása. A Jobbik, legerősebb ellenzéki pártként a parlamentben és parlamenten kívül is határozottan küzdeni fog a kormányzati visszaélések ellen, kizárólag a nemzeti érdekeket nézzük, s minden erőnkkel megakadályozzuk, hogy Magyarországból egy kiürülő, lezüllesztett, elszigetelt, korrupt ország váljon.

Sneider Tamás, a Jobbik alelnöke

A rendezvény főszónoka Sneider Tamás, a Jobbik elnöke.
A Jobbik országos elnöksége egy másik döntésével felkérte Sneider Tamás elnököt és Gyöngyösi Márton elnökhelyettest, hogy kezdeményezzenek etikai és fegyelmi eljárást Toroczkai László tag ellen.

2018 május