Reagálás az Orbán-kormány összetételére

2018-04-28 09:17

A negyedik Orbán-kormány személyi összetétele arra garancia, hogy minden marad a régiben. Semmi jel nem utal arra, hogy jövőben az elmúlt évek gyakorlatával ellentétben éljen és ne visszaéljen hatalmával és a választóktól kapott felhatalmazással a kabinet. Arra számítunk, hogy a kormány tovább építi hűbéri rendszerét, tovább bontja a jogállamiságot és a szabadságjogokat, a lassan mindent átható korrupciót pedig a legkevésbé sem fogja féken tartani. Erről tanúskodik Rogán Antal propagandáért és kötvénybizniszért felelős tárcavezető, valamint Semjén Zsolt nemzeti orvvadász miniszteri székben tartása. A Jobbik, legerősebb ellenzéki pártként a parlamentben és parlamenten kívül is határozottan küzdeni fog a kormányzati visszaélések ellen, kizárólag a nemzeti érdekeket nézzük, s minden erőnkkel megakadályozzuk, hogy Magyarországból egy kiürülő, lezüllesztett, elszigetelt, korrupt ország váljon.

Sneider Tamás, a Jobbik alelnöke

A Fidesz-KDNP-vel ellentétben a Jobbik továbbra is teljes körű védelmet követel hazánknak, így elutasítja a gazdag migránsok betelepítését is.
Úgy tűnik, a NER hamarosan bekebelezi a még megmaradt kormánykritikus média egyik utolsó bástyáját is.

2018 szeptember