Reagálás a cafeteriaelemek megszűnésére

2018-06-20 13:44

A kormány új adócsomagja szerint jövőre csak a SZÉP-kártya adómentessége marad meg. Ebből is látszik, hogy nyakunkon van az a válság, amit Orbán Viktor nemrég belengetett, de sajnos ezt a korán kelő, keményen dolgozó kisemberekkel fogják megfizettetni. A haveri kör, így a SZÉP-kártyát forgalmazó cégek, köztük a Matolcsy-családhoz tartozó MKB pedig sok milliárdos többletnyereségre tehetnek majd így szert. A demográfiai és kivándorlási válság, valamint a fiatalok többségének lakáshoz jutási lehetőségének esélytelensége miatt a Jobbik a tisztességesen dolgozó és adózó emberekkel szembeni ellenséges lépésnek tartja a lakáscélú munkáltatói támogatás, a mobilitási célú lakhatási támogatás, valamint a diákhitel törlesztéséhez adott munkáltatói juttatás adómentességének eltörlését.

Hegedűsné Kovács Enikő, a Jobbik alelnöke

A Lokál és a Magyar Idők nevű fideszes lapok, perköltséggel együtt, egymillió forint sérelemdíjat kötelesek fizetni a Jobbiknak.
A Fidesz-KDNP-vel ellentétben a Jobbik továbbra is teljes körű védelmet követel hazánknak, így elutasítja a gazdag migránsok betelepítését is.

2018 szeptember