Reagálás a cafeteriaelemek megszűnésére

2018-06-20 13:44

A kormány új adócsomagja szerint jövőre csak a SZÉP-kártya adómentessége marad meg. Ebből is látszik, hogy nyakunkon van az a válság, amit Orbán Viktor nemrég belengetett, de sajnos ezt a korán kelő, keményen dolgozó kisemberekkel fogják megfizettetni. A haveri kör, így a SZÉP-kártyát forgalmazó cégek, köztük a Matolcsy-családhoz tartozó MKB pedig sok milliárdos többletnyereségre tehetnek majd így szert. A demográfiai és kivándorlási válság, valamint a fiatalok többségének lakáshoz jutási lehetőségének esélytelensége miatt a Jobbik a tisztességesen dolgozó és adózó emberekkel szembeni ellenséges lépésnek tartja a lakáscélú munkáltatói támogatás, a mobilitási célú lakhatási támogatás, valamint a diákhitel törlesztéséhez adott munkáltatói juttatás adómentességének eltörlését.

Hegedűsné Kovács Enikő, a Jobbik alelnöke

Holnaptól melyik világítástechnikai, vagy lámpaszaküzlet árul majd bankhiteleket?
Csalás, sikkasztás és hűtlen kezelés gyanúja miatt tett feljelentést a Jobbik Szabó Balázs, volt szekszárdi Jobbik-elnök, önkormányzati képviselő ellen.

2018 november