Reagálás Csöbör Katalin trafikbotrányára

2014-03-27 14:39

Csöbör Katalin fideszes országgyűlési képviselő az elmúlt négy évben megmutatta, miből van elegük a választóknak: dupla költségtérítés, munka helyett száraztészta osztogatás, trafikbiznisz. Hogy Csöbör Katalin férje hogyan juthatott hozzá hat trafikhoz Miskolc környékén, miközben számos régi trafikosnak ez nem sikerült – elmondása szerint – maga Csöbör Katalin sem tudja. Ilyenekről biztosan nem szokott szó esni a családi ebédnél. A tény attól még tény marad: a Fidesz országgyűlési képviselője jól hajrázva, maga is feliratkozott a miskolci trafikbárók közé. Ezek után nem szorul magyarázatra, miért is gyűlölik egyre többen a politikusokat, miért is gondolják az emberek joggal, hogy az elmúlt 24 év két szóban foglalható össze: osztogatás és fosztogatás. A miskolciaknak ebből van elegük, ezért fognak április 6-án a valódi rendszerváltásra, a rendre, a megélhetésre és az elszámoltatásra szavazni. Badány Lajos, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje jobbik.hu

November 25-e Vajdaság Napja néven a soknemzetiségű tartomány ünnepnapjává vált.
Ander Balázs az Országgyűlés oktatással is foglalkozó bizottságának jobbikos alelnöke a testület rendkívüli ülésének összehívását kezdeményezi.

2018 június