Reagálás Fenyvesi Zoltán nagyvázsonyi sajtótájékoztatójára: munkahelyteremtésben is hiteltelen a Fidesz

2015-03-19 16:38

Az a Fidesz ígérgeti most munkahelyek létrehozását, amelynek köszönhetően félmillió magyar ember vándorolt ki az országból munkahelyek és megélhetés hiányában, és amely így Londont tette a „második legnagyobb magyar várossá”.

Az a Fidesz ígérget most teljes foglalkoztatást, amely a közmunkásokat statisztikai számok kozmetikázására használta fel, tisztes megélhetés helyett pedig arcpirítóan alacsony bért fizetett nekik.

Ha a többség támogatását maga mögött tudó jobbikos Rig Lajos érdemli ki a parlamenti mandátumot, akkor a megvalósított beruházásoknál a helyi munkaerőt foglalkoztató vállalkozásokat előnyben részesítjük, az önkormányzati földeken a gazdálkodást elősegítjük, a turizmust fejleszteni fogjuk. A Tapolcán, Ajkán, Sümegen és a környező településeken élő embereknek tisztességes megélhetést biztosító munkahelyeket kell teremteni, hogy mindenki helyben boldogulhasson.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

jobbik.hu