Reagálás a Fidesz-média aljas vádjaira

2018-04-01 09:28

Semmiféle testi kapcsolatban nem álltam a meggyilkolt lánnyal, az Andy Vajna tulajdonában álló Bors-cikkének hamis következtetéseit határozottan visszautasítom. A nyomozás során valóban segítettem a rendőrség munkatársainak munkáját, hogy felderítsék ezt a tragikus esetet, ám a lejárató cikknek az üggyel kapcsolatos minden további következtetése hazugság, és a választók tudatos félrevezetése. Elképesztőnek tartom, hogy a Fidesz annyira retteg a kormányváltástól és a Jobbiktól, hogy már egy tragikus körülmények között elhunyt lány emléke sem szent előttük, és teszik mindezt húsvétkor.

Janiczak Dávid, Ózd polgármestere

A Jobbik képviselői csütörtökön nyújtottak be egy törvénymódosító javaslatot, amely alapján a fúrt kutak tulajdonosai további két év haladékot kapnának kútjaik bejelentésére.
Miután a mérhetetlen Fidesz-korrupció miatt az unió elzárja a pénzcsapokat, a kormány Miskolctól is visszaveszi a még fel nem használt EU-s forrásokat.

2018 október