Reagálás a Fidesz-média aljas vádjaira

2018-04-01 09:28

Semmiféle testi kapcsolatban nem álltam a meggyilkolt lánnyal, az Andy Vajna tulajdonában álló Bors-cikkének hamis következtetéseit határozottan visszautasítom. A nyomozás során valóban segítettem a rendőrség munkatársainak munkáját, hogy felderítsék ezt a tragikus esetet, ám a lejárató cikknek az üggyel kapcsolatos minden további következtetése hazugság, és a választók tudatos félrevezetése. Elképesztőnek tartom, hogy a Fidesz annyira retteg a kormányváltástól és a Jobbiktól, hogy már egy tragikus körülmények között elhunyt lány emléke sem szent előttük, és teszik mindezt húsvétkor.

Janiczak Dávid, Ózd polgármestere

A Jobbik továbbra is alternatívát kíván felmutatni a Fidesszel szemben, miközben sikerült megállapodni a törvénytelen büntetésről a NAV-val és az ÁSZ-szal, így biztosított a legerősebb ellenzéki párt
A Jobbik üdvözli Székely László ombudsman azon megállapítását, miszerint a diákhitellel kapcsolatos kedvezményeket ki kell terjeszteni az apákra is.

2018 augusztus