Reagálás a Fidesz-média aljas vádjaira

2018-04-01 09:28

Semmiféle testi kapcsolatban nem álltam a meggyilkolt lánnyal, az Andy Vajna tulajdonában álló Bors-cikkének hamis következtetéseit határozottan visszautasítom. A nyomozás során valóban segítettem a rendőrség munkatársainak munkáját, hogy felderítsék ezt a tragikus esetet, ám a lejárató cikknek az üggyel kapcsolatos minden további következtetése hazugság, és a választók tudatos félrevezetése. Elképesztőnek tartom, hogy a Fidesz annyira retteg a kormányváltástól és a Jobbiktól, hogy már egy tragikus körülmények között elhunyt lány emléke sem szent előttük, és teszik mindezt húsvétkor.

Janiczak Dávid, Ózd polgármestere

Több mint 800 ezer ember hagyta el az országot, mert az Orbán-kormány alacsonyan tartja a béreket, a kivándoroltak helyére pedig ukránokat, törököket telepítenek.
A kétes hátterű, több esetben nemzetbiztonsági kockázatot is jelentő letelepedési kötvényes migránsok ügye után a Fidesz újabb botrányos bizniszbe keveredett.

2019 május