Reagálás a Jobbik székesfehérvári szervezetének feloszlatása ügyében a fideszes "médiában" megjelent hazugságokra

2018-05-08 21:33

A székesfehérvári alapszervezetet az én, regionális igazgatóként tett javaslatomra oszlatta fel a Jobbik országos elnöksége, mivel az országgyűlési választási kampányban nem a tőlük elvárható módon teljesítettek.

A feloszlatás és az újjászervezés szervezési, és nem politikai jellegű döntés volt, annak semmi köze sincsen a Jobbikon belüli tisztújítási kampányhoz.

A belső tisztújítási kampányban én magam is Toroczkai Lászlót támogató országos alelnökjelöltként veszek részt, de ettől függetlenül a szervezési és szervezeti feladatokat változatlanul ellátom, szakmai döntéseimet meg attól teljesen függetlenül hozom meg, hogy melyik alapszervezet éppen kit támogatna egy elnökjelölti kampányban.

A székesfehérvári alapszervezetet az oszlatás után azonnal újra is alakította egy lelkes csapat, a térség egyik legjobb eredményét elérő jobbikos képviselőjelölt, Fazakas Attila vezetésével, akinek ezúton is sikeres szervezetépítő munkát kívánok.

Árgyelán János, regionális igazgató

A rendezvény főszónoka Sneider Tamás, a Jobbik elnöke.
A Jobbik országos elnöksége egy másik döntésével felkérte Sneider Tamás elnököt és Gyöngyösi Márton elnökhelyettest, hogy kezdeményezzenek etikai és fegyelmi eljárást Toroczkai László tag ellen.

2018 május