Reagálás a Jobbik székesfehérvári szervezetének feloszlatása ügyében a fideszes "médiában" megjelent hazugságokra

2018-05-08 21:33

A székesfehérvári alapszervezetet az én, regionális igazgatóként tett javaslatomra oszlatta fel a Jobbik országos elnöksége, mivel az országgyűlési választási kampányban nem a tőlük elvárható módon teljesítettek.

A feloszlatás és az újjászervezés szervezési, és nem politikai jellegű döntés volt, annak semmi köze sincsen a Jobbikon belüli tisztújítási kampányhoz.

A belső tisztújítási kampányban én magam is Toroczkai Lászlót támogató országos alelnökjelöltként veszek részt, de ettől függetlenül a szervezési és szervezeti feladatokat változatlanul ellátom, szakmai döntéseimet meg attól teljesen függetlenül hozom meg, hogy melyik alapszervezet éppen kit támogatna egy elnökjelölti kampányban.

A székesfehérvári alapszervezetet az oszlatás után azonnal újra is alakította egy lelkes csapat, a térség egyik legjobb eredményét elérő jobbikos képviselőjelölt, Fazakas Attila vezetésével, akinek ezúton is sikeres szervezetépítő munkát kívánok.

Árgyelán János, regionális igazgató

Annyi sajtópert még senki nem nyert 10 nap alatt, mint a Jobbik.
A Jobbik nemcsak a rabszolgatörvénnyel, de a "szociopata neoliberális" szemlélettel is szakítana.

2019 január