Reagálás a Lokál nevű fideszes szennylap legfrissebb hazugságaira

2018-06-11 15:15

A kormányzati „média” ezen termékében nyomtatásban megjelent, de már korábban online is olvasható hír szerint a Budapest VIII. kerületi alapszervezete feloszlott és/vagy kilépett minden tagunk. Ja, nem!

Tájékoztatásul a következőket tudom közölni. A Budapest VIII. kerületi Jobbik alapszervezete a múlt hét szerdáján a 6 tagjelöltjéből, négynek járt le a próbaideje és vált az alapszervezet teljes jogú tagjaivá, míg egy tagtársunk jelezte szóban kilépési szándékát, de írásban még nem érkezett meg kiléptetését kérő levele. Tehát nemhogy tömeges kilépések lennének nálunk, hanem éppen ellenkezőleg, dinamikusan fejlődő, gyarapodó és működő alapszervezet vagyunk és maradunk is.

Megkönnyítendő a Lokál, következő velünk foglalkozó írását, egyben közlöm, hogy a Budapest 6. választókerületéhez tartozó ferencvárosi tagságban is 4 tagjelöltnek telik le hamarosan a próbaideje és válhatnak ott is taggá új belépő barátaink, míg ott is van 1 kilépőnk, Dúró Dóra személyében. Mindezekből következik, hogy bármiféle vizionált szakadás, vagy megszűnés nincs a láthatáron.

Természetesen a Jobbik jogi osztálya megteszi a szükséges lépéseket a sokadszor hazugságokat terjesztő, lopott közpénzen eltartott lappal szemben.

Huszár Péter
A Budapest VIII. kerületi Jobbik alapszervezeti elnöke, valamint a Budapest 6. választókerület szervezője

Több mint 800 ezer ember hagyta el az országot, mert az Orbán-kormány alacsonyan tartja a béreket, a kivándoroltak helyére pedig ukránokat, törököket telepítenek.
A kétes hátterű, több esetben nemzetbiztonsági kockázatot is jelentő letelepedési kötvényes migránsok ügye után a Fidesz újabb botrányos bizniszbe keveredett.

2019 május