Reagálás a Lokál nevű fideszes szennylap legfrissebb hazugságaira

2018-06-11 15:15

A kormányzati „média” ezen termékében nyomtatásban megjelent, de már korábban online is olvasható hír szerint a Budapest VIII. kerületi alapszervezete feloszlott és/vagy kilépett minden tagunk. Ja, nem!

Tájékoztatásul a következőket tudom közölni. A Budapest VIII. kerületi Jobbik alapszervezete a múlt hét szerdáján a 6 tagjelöltjéből, négynek járt le a próbaideje és vált az alapszervezet teljes jogú tagjaivá, míg egy tagtársunk jelezte szóban kilépési szándékát, de írásban még nem érkezett meg kiléptetését kérő levele. Tehát nemhogy tömeges kilépések lennének nálunk, hanem éppen ellenkezőleg, dinamikusan fejlődő, gyarapodó és működő alapszervezet vagyunk és maradunk is.

Megkönnyítendő a Lokál, következő velünk foglalkozó írását, egyben közlöm, hogy a Budapest 6. választókerületéhez tartozó ferencvárosi tagságban is 4 tagjelöltnek telik le hamarosan a próbaideje és válhatnak ott is taggá új belépő barátaink, míg ott is van 1 kilépőnk, Dúró Dóra személyében. Mindezekből következik, hogy bármiféle vizionált szakadás, vagy megszűnés nincs a láthatáron.

Természetesen a Jobbik jogi osztálya megteszi a szükséges lépéseket a sokadszor hazugságokat terjesztő, lopott közpénzen eltartott lappal szemben.

Huszár Péter
A Budapest VIII. kerületi Jobbik alapszervezeti elnöke, valamint a Budapest 6. választókerület szervezője

A Jobbik továbbra is alternatívát kíván felmutatni a Fidesszel szemben, miközben sikerült megállapodni a törvénytelen büntetésről a NAV-val és az ÁSZ-szal, így biztosított a legerősebb ellenzéki párt
A Jobbik üdvözli Székely László ombudsman azon megállapítását, miszerint a diákhitellel kapcsolatos kedvezményeket ki kell terjeszteni az apákra is.

2018 augusztus