Híreink

Reagálás Lukács Zoltán sajtótájékoztatójára

2015-03-11 18:00
-A +A

A Jobbik furcsállja az MSZP megdöbbenését azon, hogy a Jobbik a néppárti nyitás jegyében finomított az országos kommunikációján, de tartalmilag egy jottányit sem változtatott a politikai programján. Hiszen mind Vona Gábor, mind a nemzeti párt országos politikusai számtalan fórumon, interjúban leszögezték: a Jobbik nem fog eltérni 2010-es és 2014-es választási programjának alapvetéseitől, attól függetlenül sem, hogy a párt jobban odafigyel országos kommunikációjára, hogy a politikai ellenfelek ne köthessenek bele az élő fába is.

Bár értjük, hogy az MSZP politikusainak ez a hozzáállás nehezen érthető, mert az ő pártjuk az, amely gyakrabban cserélgette programját, ideológiáját, mint egy átlagember az alsógatyáját. Így habár az országot többször nyomorba döntő MSZP-nek csalódást okoztunk, de a bennünk bízó magyar embereknek nem fogunk. Ennek ékes példája, hogy az MSZP vette el kormányon a 13. havi nyugdíjat, de a Jobbik kezdeményezése után, melyben a nemzeti párt országos aláírásgyűjtést indított a férfiak 40 éves munkaviszony utáni nyugdíjba vonulása érdekében, fordítottak a köpönyegükön, és maguk is zászlajukra tűzték ezt a célt. Ezt annak ellenére üdvözöljük, hogy tudjuk: nem az emberek, hanem kizárólag saját hatalmi számításaik érdekében teszik ezt.

Bizonyára frusztrálja a szocialistákat, hogy a Jobbik folyamatosan erősödik, miközben ők öt éve egy helyben toporognak, és reményük sincs a kispárti szerepből való kitörésre. Féltékenységükben vagdalkoznak, műbalhékat kreálnak, mert nem találnak fogást a Jobbikon, miközben őket két és fél évtizednyi korrupció, hazaárulás és bukott kormányzások terhelik.

Ezért semmi okot nem látunk arra, hogy Sneider Tamás kapcsán bármilyen retorzió is szóba kerüljön.

Lukács Zoltán azon kijelentését is visszautasítjuk, miszerint mi „szélsőséges, bűnözőkkel kapcsolatot tartó, embertelen párt” lennénk, hiszen napi munkánk kapcsán csak a legminimálisabb mértékben érintkezünk az MSZP politikusaival.

Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója

jobbik.hu

Kapcsolódó cikkek


A hvg.hu szerdán közölte a Medián legfrissebb közvélemény-kutatását, eszerint a választani tudó biztos szavazók között m
Az MSZP és a Demisz is jogosulatlanul jutott hozzá az MSZMP és a KISZ ingatlanjaihoz, az akkori értéken több milliárdos
Akar beszélni róla?
Holnap rendezzük 18:30-kor Szombathelyen, a Savaria moziban Gyöngyösi Márton jobbikos országgyűlési képviselő lakossági

Ajánlott cikkek

Ezúttal az m1 gondolta azt, hogy nekik is fel kell zárkózniuk a habonyi hazugsággépezethez.
A magyar kultúra napján nemzeti identitásunk és hagyományunk ápolásának fontosságára is figyelmet kell fordítanunk amellett, hogy megköszönjük a kulturális szférában dolgozók áldozatos munkáját.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
 
2018 január