Reagálás Orbán Viktor EP-ben felolvasott beszédére

2018-09-11 18:45

Orbán Viktor a Sargentini-jelentés hibáit és ferdítéseit kihasználva kedvére olvashatta fel az előre megírt kampánybeszédét, amely kizárólag a bevándorlásra szorítkozott. A miniszterelnök kínosan kerülte a jelentés tényszerű elemeit, amelyek az uniós rekordot döntő hazai korrupcióra, a csak papíron független, valójában a kormány által megszállt intézményekre, a sajtószabadság felszámolására vonatkoztak.

Az Európai Parlament Sargentini-jelentésről folytatott vitája az indítványozó akaratával szemben valójában a magyar demokráciát leépítő, korrupt magyar kormányfőnek ácsolt színpadot. Orbán Viktor láthatóan minden percét élvezte az európai parlamenti színdarabnak. A Jobbik tartózkodásával demonstrálja, hogy ebben a célját tekintve alkalmatlan, szánalmas bohózatban nem kíván szerepet vállalni.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Holnaptól melyik világítástechnikai, vagy lámpaszaküzlet árul majd bankhiteleket?
Csalás, sikkasztás és hűtlen kezelés gyanúja miatt tett feljelentést a Jobbik Szabó Balázs, volt szekszárdi Jobbik-elnök, önkormányzati képviselő ellen.

2018 november