Híreink

Reagálás a szolnoki elnökség lemondására

2014-01-22 10:36
-A +A

A Jobbik szolnoki alapszervezetében sajnos évek óta személyes ellentétek nehezítették a közös munkát.

Az egyéni országgyűlési képviselőjelölt-állítás során a választókerületben működő jobbikos szervezetek közül – élve demokratikus alapjogukkal – 5 szervezet Baráth Zsolt jelenlegi országgyűlési képviselőt támogatta a választáson való indulásban, míg a Szolnok városi alapszervezet saját vezetőjét, Nagy Gyulát javasolta.

A Jobbik országos elnöksége végül azt a döntést hozta, hogy a párt hivatalos szolnoki képviselőjelöltje Baráth Zsolt lesz.

A végleges döntés ellenére a belső feszültségek nem szűntek meg a szervezetben, és ez vezetett oda, hogy lemondott a városi szervezet elnöksége.

A szolnoki szervezet a személyes ellentétek miatt eddig sem tudta maradéktalanul ellátni a feladatát, s az eleve elfogadhatatlan a Jobbikon belül, ha a választási kampány során egy képviselőjelöltünket tevőlegesen nem támogatja egyik szervezetünk.

A helyzet gyors és hatékony megoldása érdekében a Jobbik országos elnöksége feloszlatta a szolnoki Jobbik-alapszervezetet, melynek hivatalos értesítői ma érkeztek meg postán. Az alapszervezetet már ezen a héten újra is fogjuk alakítani, hiszen ezen a fontos megyeszékhelyen sem telhet el néhány napnál több működő Jobbik-alapszervezet nélkül.

Szabó Gábor pártigazgató

jobbik.hu

Kapcsolódó cikkek


Jelenlegi országgyűlési és önkormányzati képviselőket indít a Jobbik Jász-Nagykun-Szolnok megyében a 2014-es választáson
Megszüntették a nyomozást Baráth Zsolt jobbikos képviselő ellen a Köves Slomó feljelentése nyomán indult ügyben.
Pócs János (országgyűlési képviselő, polgármester – Fidesz) a Megváltó születése napján, a Jász Trió TV kamerái előtt mé

Ajánlott cikkek

Több mint 800 ezer ember hagyta el az országot, mert az Orbán-kormány alacsonyan tartja a béreket, a kivándoroltak helyére pedig ukránokat, törököket telepítenek.
A kétes hátterű, több esetben nemzetbiztonsági kockázatot is jelentő letelepedési kötvényes migránsok ügye után a Fidesz újabb botrányos bizniszbe keveredett.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2019 május