Rendcsinálás a Jobbikban

2018-10-07 18:54

A Jobbik országos elnöksége visszahívta regionális igazgatói, választókerületi elnöki és egyéb a pártban betöltött tisztségeiből Jámbor Márkot, aki egy belső körlevelét hozott nyilvánosságra, károkat okozva ezzel jobbikos közösségünknek és nagy örömöt a fideszes propagandagépezetnek.

Etikai eljárás indult Szabó Balázs szekszárdi szervezeti elnök és önkormányzati képviselő ellen, aki egy párton belüli pozícióra való pályázati eljárás során, munkahelyének elvesztésével fenyegette meg egy jobbikos tagtársát, amiért az szintén el mert indulni ugyanazért a tisztségért, mint ő. Tagtársa néhány napon belül el is vesztette civil állását. Ez bajtársilag és emberileg is elfogadhatatlan magatartás, ezért az etikai eljárás indulása mellett az országos elnökség a helyi elnöki tisztségéből is visszahívta Szabó Balázst, és feloszlatta a gyengén működő szekszárdi szervezetet is, amelynek egy más vezetővel való újra alakítása hamarosan megtörténik.

Szabó Gábor, pártigazgató

A vasárnapi időközi választáson fog kiderülni, hogy ez az egy egy elleni küzdelem 2022-ben sikeres lehet-e.
Ennél nemzetietlenebb gazdaságpolitikát ritkán látott Magyarország.

2020 február