Híreink

Rendkívül sikeres a Nemzeti Estek előadás-sorozat a XVIII. kerületben

2014-02-10 18:48
-A +A

Még alig telt el fél év azóta, hogy megtartották az első Nemzeti Estet és mára már az egyik legnagyobb érdeklődésre számító kulturális-politikai rendezvény-sorozattá érett a XVIII. kerületben.

Minden alkalommal teltházas volt a rendezvény, még az is előfordult, hogy az utcán állva hallgatták a helyhiány miatt kiszorult érdeklődők az előadást. Ezúttal Raffay Ernő történész segítségével a résztvevők megismerhették Trianon és a szabadkőművesség kapcsolatát.

mk

A két és fél órán át hallgathatták a sokak számára ismeretlen, titkosan működő szabadkőműves társaság működéséről, melyeket Raffay Ernő levéltári forrásokkal támasztott alá. Mi volt a célja a szervezetnek? A keresztény magyar állam megdöntése, az ország társadalmának átformálása.

Az előadás részletes tartalmát itt olvashatja.

alfahir.hu - jobbik.hu

 

Kapcsolódó cikkek


A Fővárosi Közgyűlés mai ülésére a Jobbik képviselője, Czeglédi János előterjesztést nyújtott be annak kapcsán, hogy a f
Több kormánypárti irányítású önkormányzatban testületi döntés nélkül is kihelyezték a székely zászlót.
A székely zászló összetekerve, műanyag gyorskötözőkkel lefogva, az ablakhoz begyűrve volt beledugva ugyanabba a tartóba,

Ajánlott cikkek

Lassan már nincs hét, nincs nap, hogy ne derüljön ki egy-egy kötvényt vásárló Fidesz-migránsról, hogy a jelenléte és tevékenysége biztonsági kockázatot jelent Magyarországnak.
Évek óta hangoztatjuk, hogy a Fidesz politikája a szakadék szélére taszítja a magyar közoktatást.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2018 szeptember