Rig Lajost támogatják a gazdák

2015-03-31 15:24

A Magyar Gazdák és Polgárok Pártja az április 12-i időközi országgyűlési képviselő választáson a Jobbik jelöltjét, Rig Lajost támogatja - olvasható a Veol.hu-n.

A parlamenti pártok közül egyedül a Jobbik állt ki a magyar termőföld és ivóvízbázis védelme érdekében, a Jobbiknak van megvalósítható koncepciója a vidék felemelkedését illetően. Rig Lajos az a jelölt, aki mindig meghallja, mikor a kisemberek bajban vannak, mindig a segítségükre siet - fogalmazott Szivák István, a Magyar Gazdák és Polgárok Pártja országos elnöke és Németh György a párt alelnöke.

Rig Lajost szakmai felkészültsége, a gazdatársadalom iránti elkötelezettsége, és az emberi értékei okán nyugodt szívvel ajánlják támogatóiknak, s arra kérik a tapolcai választókerületben élő gazdákat, hogy szavazatukkal Rig Lajost, a Jobbik jelöltjét támogassák.

alfahir.hu - jobbik.hu