Rossz hír a Fidesz-KDNP-nek: utoljára rendezhetik meg Budapesten a Pride-ot

2017-07-08 12:13

A Jobbik továbbra is kitart azon határozott álláspontja mellett, hogy a Budapest Pride súlyosan közerkölcsöt sértő, családellenes rendezvény. Több felvonuló obszcén provokációja ráadásul csak árt a magyarországi homoszexuálisok társadalmi elfogadottságának. A magát nemzetinek és kereszténynek tartó Fidesz-KDNP kormány évről-évre asszisztál a megtartásához, ahelyett, hogy Budapest lakosságát megkímélnék a felfordulástól. Ez persze nem meglepő attól a kormánytól, amely propagandalapjaiban előszeretettel mutogat, televíziós csatornáin pedig népszerűsít kétes hírű transzvesztitákat.

Emlékezetes, hogy a héten Németország esett áldozatul a családellenes lobbinak. Mivel Orbán Viktor nemzetközileg egyre inkább elszigetelődik, ezért könnyen elképzelhető, hogy uniós nyomásra és a gyenge Fidesz-kormány miatt Magyarország is a homoszexuális házasság bevezetésére kényszerül a közeljövőben.

A Jobbik kormány azonban ezt nem fogja hagyni. 2018-tól nem fogjuk engedni, hogy az országban nyíltan családellenes megmozdulásokat rendezhessenek, a család intézményét pedig megóvjuk az ellene irányuló támadásoktól.

Szűcsné Major Ildikó, a Jobbik szóvivője

A Jobbik javaslata a devizahitelesek válságára nyújtana megoldást, ami a pártelnök elmondása szerint továbbra is az ország egyik legsúlyosabb problémája.

2017 november