Sajtóközlemény a kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapján

2020-02-25 20:00

A vörösterrornak, a szovjet katonai megszállás árnyékában hazánkba csempészet kommunista hatalomátvételnek, a moszkovita Rákosi nevével fémjelzett diktatúrának, az 1956-os szabadságharcunk leverésének, majd a saját nemzetét eláruló zsarnoki bosszúnak honfitársaink milliói estek áldozatul. Milliónyi magyar embert ítéltek halálra, nyomorítottak meg vagy üldöztek el hazájukból a kommunista diktatúrák ismert és ismeretlen elvtársai.

Nem véletlen az sem, hogy a Fidesz-kormány ideje alatt sem ismerhetjük meg az úgynevezett ügynökaktákat, s így ma is névtelenségbe burkolózhatnak a kommunista egypártrendszert egykori ügynökei, titkosszolgái.

„Bűn nem maradhat büntetlenül!” – szól a régi bölcsesség, a Jobbik pedig - az igazságot követve - mindig ezt fogja vallani.

Ahogyan azt ma legidősebb, a kommunizmus alatt családjával sokat szenvedett képviselőtársunk, Balczó Zoltán írta:

"Akkor leszünk méltóak a kommunista diktatúra áldozatainak emlékére, ha az ügynökök, a besúgók, és a titkosszolgálati aktáik szelektálás nélkül megismerhetőek lesznek, a bűnösök és tetteik nyilvánosságra kerülnek."

Jobbik Magyarországért Mozgalom

A munkahelyvédelmi alappal munkahelyek tömegét lehetne megmenteni a későbbi megszűnéstől, tömegeket lehet a segélyezés elől az aktív munkaerő-piacon tartani.
Jakab Péter
Jakab Péter a "felhatalmazási" törvényről szóló szavazásról.

2020 március