Sas Zoltán Facebook-bejegyzése

2019-05-11 19:25

Kedves Követőim, tisztelt Választókerületi Lakosok!

Fél évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy magánéleti okokból felfüggesztem a politikai tevékenységemet. Ebben az időszakban civil szakmámban dolgoztam és sok mindent átgondoltam. Az eltelt időszak történéseit követve azonban egyre inkább nyilvánvalóvá vált számomra, hogy a magánéleti problémákon felülemelkedve, továbbra is segítenem kell hazámnak és a Jobbiknak.

Ezért adtam be újból a tagjelentkezési kérelmemet a Jobbiknak. Annak a Jobbik kívánok újra aktív tagja lenni, amelyik amíg én távol voltam, továbbra is tette a dolgát, és elvitte a hírt mindenhová, hogy ha teszünk érte, el lehet érni a változást!

Megelégeltem, hogy egyre aggasztóbb irányba fordul hazám és szűkebb otthonom, Gyömrő és környékének ügye. Már egy ideje érlelődött bennem a gondolat, ezért most a visszatérés mellett döntöttem!

A választásokon az egészségügyet érintő fejlesztési ígéreteket nem tartották be, sem országosan, sem a választókerületünkben. A kivándorlás egyre nagyobb problémát okoz, a jól képzett magyar munkavállalók külföldre menekülését meg kell akadályozni, erre megoldást a Jobbik béruniós programja jelenthet, amely az „egyenlő munkáért egyenlő bért” elvén alapul. Ezért fogok a jövőben dolgozni, és várom Önöket is magam mellé ebbe az embert próbáló küzdelembe!Sas Zoltán Facebook-bejegyzése

Sas Zoltán

Szalai Balázs a kilakoltatást legaljasabb cinizmussal így kommentálta a legnagyobb közösségi oldalon: „szenvedünk, szenvedgetünk?????
Reagálás a Fidesz közleményére

2019 május