Szanyban is Jobbik szervezet alakult

2018-01-16 08:04

A rábaközi településen eddig is aktív volt a párt, legutóbb a béruniós kezdeményezés kapcsán folyt több alkalommal is nagy sikerű aláírásgyűjtés. Mostantól a pártnak hivatalosan is működik alapszervezete a nagyközségben. Magyar Zoltán a térségben induló jobbikos országgyűlési képviselőjelölt - aki a választókerület elnöke is - vezette le az alakuló ülést. Az alapító tagok Horváth Attilát kérték fel elnöknek, aki ezt elvállalta. Munkáját Horváth Márió és Berkes Bence segíti, valamint a régebbiek mellett azok az új szimpatizánsok, akik a Jobbikban látják ez egyetlen esélyt a kormányváltásra. A megjelentek a település és térség problémái közül az állami fenntartású utak katasztrofális állapotát emelték ki. Fontosnak tartanák azt is, hogy a támogatott foci mellett a kézilabda, teke és a települést országosan ismerté tevő néptánc is nagyobb segítséget kapjon. Magyar Zoltán ígéretet tett arra, hogy Szany és a térség problémáit a jövőben is képviselni fogja és azért dolgozik, hogy áprilistól ezt a munkát már kormánypárti képviselőként, sokkal több lehetőség birtokában tudja folytatni.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

A Fidesz és Orbán Viktor morális szégyene, hogy polgármesteri székében marad a súlyos korrupciós-, valamint drogbotrányba keveredett Borkai Zsolt.
"A Fideszes álmok, amelyeket a magyar bérek kiugró növekedéséről szőttek, elpárologtak, nem állták ki a valóság próbáját".

2019 október