Százezres pénzbírság Habony Árpád cégének

2018-05-16 11:35

Ahogy azt már szinte megszokhattuk, a kormány hazugsággépezete nemhogy sorra bukja el a Jobbikkal szembeni sajtópereket, de a törvényekkel mit sem törődve azok végrehajtását is folyamatosan elszabotálják.

Így tett a Fidesz propagandabirodalmának talán leggyávább és legprimitívebb terméke (bár erős a mezőny), a 888 is akkor, amikor azután, hogy kiderült, hazudtak a legerősebb ellenzéki erő egyik helyi szervezetének feloszlásáról, a jogerős ítélet szerinti bocsánatkérést elmulasztották megtenni a Jobbik irányába. A párt ezért végrehajtási eljárást indított ellenük, ahol az óbudai bíróság egy végzésével a portál kiadóját és az ügyvezetőjüket, Keresztesi Pétert is százezres végrehajtási bírsággal sújtotta.

A Jobbik véget fog vetni ellenzékben is az ilyen törvénytelen gyakorlatnak, és népszavazáson fogja kikényszeríteni, hogy aki magát sajtónak nevezve szegi meg folyamatosan a törvényt, arra olyan összegű bírság várjon, amit még a Fidesz-KDNP által ellopott közpénzekből kitartva is komolyan meg fognak érezni.

Jobbik Sajtóosztály

Megfelelő anyagi forrás hiányában nehéz felvenni a versenyt a hatalommal még egy önkormányzati választáson is.
Ezzel a címmel indít kampányt a Jobbik a férfiak nyugdíjba vonulását segítendő.

2018 augusztus