A Székely Szabadság Napján járt a XVIII. kerületi Jobbik

2016-03-29 10:03

Nemzeti elkötelezettségünk okán március 10-én Marosvásárhelyen jártunk székely testvéreinknél. Erdélybe, Székelyföldre és hazánk minden galádul elszakított részébe mindig szívesen és sűrűn járunk. Ez számunkra egyszerűen életszükséglet és ezt az égő vágyat ültetjük gyermekeink, unokáink lelkébe is.

LU6I3709 masolat

De ez mégis különös alkalom volt – nem először és nem utoljára – az utazásra. Székely testvéreink harca mellett köteleződtünk el, melyet az autonómiáért, önrendelkezésért folytatnak. Az, hogy odautazunk és közéjük állunk, az meggyőződésünk szerint, a legkevesebb, amit meg kell tennünk! Ennél sokkal többel tartozunk a székelyeknek, amit az egész nemzetnek és a mindenkori magyar kormánynak feltétlenül és gondolkodás nélkül meg kellene adnia. Mert Ők sem mérlegeltek soha, ha a hazát, a Kárpát-medencét kellett, akár életük árán is megvédeni. Ezzel védték a hálátlan Európa határait is, akik aztán rútul elárulták Őket és az egész magyar nemzetet. Mindezeken túl hányszor, de hányszor újult meg hazánk a romlásból, az erdélyi “tartalékból”!

BB_L0193 masolat

Felszólítunk és figyelmeztetünk minden magyar és magyar érzelmű honleányunkat, honfitársunkat, hogy ugyan a székelyek állják az ütéseket, de nekünk itt csonka Magyarországon, minden rájuk mért ütés duplán kell hogy fájjon! Márpedig egy ép lelkű emberekből álló, ép lelkű nemzet csak a hazájáért, családjáért vállalja önként a fájdalmakat. Az önfeladásért soha! Ezen nem változtathat sem a román, sem más megszálló hatalom bűntudattal terhelt, kétségbeesett elnyomó törekvése sem. Tartson az bármeddig!

Adjon az Isten szebb jövőt!

Jobbik XVIII. kerületi szervezet

Jogállamban a jog, Magyarországon Orbán oligarchái számítanak.

2017 november