Szemüveget a Figyelőnek!

2018-03-10 21:25

A Figyelő értesüléseivel ellentétben a Jobbik sem Szentesen, sem más választókerületben nem tárgyalt és nem is tárgyal a Demokratikus Koalícióval. Aznap, amikor a „leleplező” fotók készültek, Vona Gábor hat helyszínen tartott fórumot Bács-Kiskun, valamint Csongrád megyében. Kampánycsapatával megálltak Szentesen ebédelni a Páterház étteremben, asztaltársaságában csak munkatársai és helyi jobbikos vezetők foglaltak helyet. Vona Gábor nem tárgyalt egyetlen egy DK-s politikussal sem, a helyi jobbikos vezetők állítása szerint a Figyelő cikkében említett Kiss Csaba ott sem volt az étteremben.

A figyelo.hu-n megjelent fotón pedig nem a DK-s Kiss Csaba, hanem a Vona Gábort és munkatársait szállító mikrobusz sofőrje látható, aki nemhogy DK-s politikus, de még DK-s szavazó sem volt soha életében. Így ez megint nem más, mint a kormánypropagandát kiszolgáló személyek lyukra futása, színvonaltalan munkájuknak megérdemelt kudarca.

A Jobbik, mint minden ilyen esetben jogi útra tereli az ügyet és várja a Figyelő bocsánatkérését mind a Jobbiktól, mind szegény gépjárművezetőtől.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

A Jobbik országos elnöksége visszahívja mandátumából azon képviselőket, akik kiléptek a pártból.
Az alapszervezet létszáma a választások óta nemhogy csökkent, hanem éppen ellenkezőleg, tovább nőtt.

2018 június