Szeptemberi Kóstoló 2013 – Jobbik XVIII. kerület (videóval)

2013-09-12 16:46

A kerületi Jobbik alapszervezete részt vett az idei Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata által megrendezett Szeptemberi Kóstolón.

A jobbikosokból álló „Adjon az Isten, szebb jövőt” csapat is indult a főzőversenyen, ahol hal kategóriában harcsapörköltet főzött bográcsban, túrós csuszával. Eközben rengeteg szimpatizánssal találkoztak, újságokat, lufikat osztottak, ami mosolyt csalt a sok arra járó felnőtt és gyermek arcára.

Szívvel lélekkel készítettük magyaros ételünket, amit fatálon kínáltunk a zsűrinek értékelésre. Idén megtört a jég és a dobogó III. helyére állhattunk. Jó volt hallani a hangfalakon keresztül csapatunk nevét, jó érzés volt jobbikos pólóban állni a színpadon és átvenni a díjakat. Egy két helyről – ki vállalta – külön taps is járt nekünk. Most még nem, de eljön az idő, amikor a közönséggel együtt mondjuk majd hangosan: Adjon az Isten, szebb jövőt! - értékelte az eseményt Hartaházi Miklós a kerületi Jobbik elnöke.

Kísérje figyelemmel Facebook csoportunkat!

Jobbik XVIII. kerületi szervezet