Híreink

Szeptemberi Kóstoló 2013 – Jobbik XVIII. kerület (videóval)

2013-09-12 16:46
-A +A

A kerületi Jobbik alapszervezete részt vett az idei Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata által megrendezett Szeptemberi Kóstolón.

A jobbikosokból álló „Adjon az Isten, szebb jövőt” csapat is indult a főzőversenyen, ahol hal kategóriában harcsapörköltet főzött bográcsban, túrós csuszával. Eközben rengeteg szimpatizánssal találkoztak, újságokat, lufikat osztottak, ami mosolyt csalt a sok arra járó felnőtt és gyermek arcára.

Szívvel lélekkel készítettük magyaros ételünket, amit fatálon kínáltunk a zsűrinek értékelésre. Idén megtört a jég és a dobogó III. helyére állhattunk. Jó volt hallani a hangfalakon keresztül csapatunk nevét, jó érzés volt jobbikos pólóban állni a színpadon és átvenni a díjakat. Egy két helyről – ki vállalta – külön taps is járt nekünk. Most még nem, de eljön az idő, amikor a közönséggel együtt mondjuk majd hangosan: Adjon az Isten, szebb jövőt! - értékelte az eseményt Hartaházi Miklós a kerületi Jobbik elnöke.

Kísérje figyelemmel Facebook csoportunkat!

Jobbik XVIII. kerületi szervezet

Kapcsolódó cikkek


A Fővárosi Közgyűlés mai ülésére a Jobbik képviselője, Czeglédi János előterjesztést nyújtott be annak kapcsán, hogy a f
Több kormánypárti irányítású önkormányzatban testületi döntés nélkül is kihelyezték a székely zászlót.
A székely zászló összetekerve, műanyag gyorskötözőkkel lefogva, az ablakhoz begyűrve volt beledugva ugyanabba a tartóba,

Ajánlott cikkek

Lassan már nincs hét, nincs nap, hogy ne derüljön ki egy-egy kötvényt vásárló Fidesz-migránsról, hogy a jelenléte és tevékenysége biztonsági kockázatot jelent Magyarországnak.
Évek óta hangoztatjuk, hogy a Fidesz politikája a szakadék szélére taszítja a magyar közoktatást.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2018 szeptember