Tabuk nélkül

2015-09-29 12:17

Idén immáron harmadszor rendeztük meg szokásos szimpatizáns-találkozónkat, melyen egy zártkörű rendezvényen keretében nyíltan, tabuk nélkül tudtuk megbeszélni a mögöttünk álló történéseket s az előttünk álló feladatokat. A találkozón részt vettMakai Tibor önkormányzati képviselő, Hartaházi Miklós kerületi elnök és Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője.

A rendezvényen elhangzott néhány fontos gondolat összefoglaló videója

Jobbik XVIII. kerületi szervezete úgy gondolja, hogy az elmúlt 25 év arról szólt, hogy a politikusok négy évente versengenek az állampolgárok szavazataiért, majd mint akik jól végezték a dolgukat a továbbiakban már csak magukkal foglalkoznak.

ASZTAL18_jav04

Mi jobbikosok szeretnénk ezen is változtatni. Utat törve, irányt mutatva szeretnénk mindenkinek bebizonyítani, hogy valóban lehet másképp tevékenykedni politikusként is.Honfitársainkat nem szavazógépnek tekintjük, hanem egyenrangú, hazájukat féltő és tenni akaró állampolgároknak, akikkel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot egyszer előadások formájában, másszor bevonva a munkába, a politizálásba, hogy együtt alakíthassuk a jövőnket.

ASZTAL18_jav05

Az eseményen szó esett számos aktuálpolitikai kérdésről, s kiemelten foglalkoztunk a hazánkat jelenleg is nagy mértékben sújtó migráns-válsággal.

ASZTAL18_jav16

Bízunk benne, hogy minél több velünk szimpatizáló kerületi lakótársunk fog csatlakozni aktív közösségünkhöz, kilépve a fotelből, a klaviatúra mögül, hogy együtt, közös erővel tehessünk mind a kerületünkért, mind pedig Magyarországért.

Hartaházi Miklós, a Jobbik XVIII. kerületi szervezetének elnöke

További képek ide kattintva

Jogállamban a jog, Magyarországon Orbán oligarchái számítanak.

2017 november