Tájékoztató kampányt indított a Jobbik

2020-03-28 18:48

A Jobbik tájékoztató kampányt indított segítve a koronavírus elleni védekezést, hiszen, ahogy a kormány több ízben jelezte, vannak olyan szavazók, akiket az ellenzék tud jobban megszólítani. Ennek megfelelően telefonon keresztül hívjuk fel a lakosság figyelmét arra, hogy aki csak teheti, maradjon otthon, hogy ezáltal lassíthassuk a vírus terjedését.

Emellett hangsúlyozzuk azt is, hogyan tudná a kormány hatékonyan védeni az embereket szűrővizsgálatok, védőfelszerelések biztosításával, valamint a bajba jutott magyar emberek anyagi támogatásán keresztül. Célunk a koronavírus elleni küzdelemben az összefogás, amelyhez kérjük Orbán Viktor együttműködését is, kiemelve, hogy ennek nem feltétele a korlátlan ideig tartó korlátlan hatalom megadása.

A harminc százalékos béremelés és a hatékony béralku mézesmadzagjának hamis fogadalmára hivatkozva vették el több mint harmincezer pedagógustól a hatékonytalannak kikiáltott közalkalmazotti státuszt.
Úgy fest a helyzet, hogy a miniszterelnöknek csak azért volt szüksége az egészségügyi rendszer feletti kontrollra, hogy a zavarosban halászó haverokat végül helyzetbe hozhassa.

2020 május