Híreink

Tállai András akadályozhatta meg, hogy tetten érjék a fideszes Voldemortot?

2017-07-14 15:36
-A +A
A maffiához hasonlóan itt is van egy keresztapa: Orbán Viktor - mondta el a Nemzeti Együttműködés Rendszerét jellemezve budapesti sajtótájékoztatóján Szilágyi György, jobbikos országgyűlési képviselő, aki a fideszes Mengyi Roland ügye kapcsán hasonlította bűnszervezethez az ország vezetését.
 
Szilágyi elmondása szerint jelenleg olyan rendszerben élünk, ahol a miniszterelnöktől eredően egészen a legutolsó plakátrongálókig Rogán Antalhoz és Lázár Jánoshoz hasonló alvezérek, Mengyi Rolandhoz hasonló kis főnökök és a vandalizmusokat elkövető végrehajtók hálózatán alapul a politikai élet irányítása.
 
A Jobbik képviselője szerint Mengyi "félreértette" ezt a rendszert, mert elfelejtette, hogy mindig vissza kell osztani az alvezérek által meghatározott 10-20-30 százalékokat, ezért áll most a bíróság előtt.
 
Szilágyi György szerint ma van két éve, hogy a Voldemort néven futó fideszes képviselőnek bilincs kellett volna kattanjon a kezén: "A NAV nyomozói jelen voltak, azon a pénzátadáson, ahol Mengyi Roland átvett 5 millió forintot, de valaki leállította a tettenérést."
 
A jobbikos honatya kiemelte: Mengyi mentelmi joga nem lett volna érvényes tettenérés esetén, ám a mai napig nem tudni, ki állította le az akciót.
 
Közlése szerint a Jobbik Tállai András, NAV-elnökre gyanakszik, de az egész rendszert át kellene világítani ahhoz, hogy kiderüljön az igazság, a jelen körülmények között erre nem sok esélyt lát.
 
Szilágyi szerint csak akkor változik majd a helyzet, és csak akkor számoltatható majd el "ez a maffiarendszer", ha a Jobbik 2018-ban megnyeri a választást. Hozzátette: attól sem riadnak majd vissza, hogy dupla büntetést, vagy vagyonelkobzást alkalmazzanak a politikusokkal szemben.
 
alfahir.hu - jobbik.hu

Ajánlott cikkek

Magyarország ebben is Európa szégyenpadjára került.
A kormányzat arcátlan módon szüntette meg a lakáscélú előtakarékosság állami támogatását, ily módon fiatalok és idősebbek tízezreit zárta ki az otthonteremtést segítő lehetőségek közül.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2018 október