A tapolcai kórházfejlesztés ígéretének célja csak a választók megvásárlása

2015-03-25 11:59

A Fidesz a legjellemtelenebb húzással kilóra kívánja megvenni Tapolca és környékének lakosait az új kórházi fejlesztés ígéretével. Különösen hiteltelenül hangzik ez attól a Zombor Gábor államtitkártól, aki még hetekkel ezelőtt a párhuzamosságok felszámolására, osztályok bezárására kérte a Veszprém megyei, közöttük a tapolcai egészségügyi vezetőket is.

Az ígéretnek valójában csak egy célja van, hogy a Fidesz mentse a menthetetlent, azt, hogy már őket is az egészségügy tönkretételével azonosítják. Az ígéret visszataszító, mert úgy kezeli a város és térség lakóit, mint akiket hirtelen meg lehet vásárolni, és pénzért cserébe elfelejtik majd nekik, hogy eredménytelenül képviselték az ajkaiakat, tapolcaiakat, sümegieket és a környező településeken élőket az Országgyűlésben immáron 5 éve. Az ígéret azt az üzenetet hordozza, hogy a Fidesznek csak akkor fontosak egy-egy térség lakói, amikor választás van, és pénzt is akkor akarnak adni.

Ahogy a választók a Fidesz veszprémi ígérgetését, úgy a mostani pénzosztást sem fogják szó nélkül hagyni. Ajka, Tapolca, Sümeg és a környék településeinek lakói a legerősebb ellenzéki jelölt, a jobbikos Rig Lajos megválasztásával kívánnak üzenni az urizáló Fidesznek: elég volt!

Jobbik Magyarországért Mozgalom

jobbik.hu

Háromszáz hektárig fizetné ki a gazdálkodóknak a földek után igényelhető területalapú támogatást a Jobbik.
A Jobbik nem szeretné, ha a tiszaújvárosi beruházáshoz hasonlóan vendégmunkásokat telepítenének be a Budapest alatti szénhidrogénmezők kitermeléséhez.

2019 augusztus