Tarlós István nappal legény, de éjjelre is jól jöhet egy

2017-09-07 14:16

A Jobbik üdvözli a budapesti vendéglátósok egy részének kezdeményezését, amely a főváros egyelőre kaotikus éjszakai életének egy minden érintett számára elfogadható rendezését szolgálja.

A Budapest leendő éjszakai polgármestere köré szerveződő csoport felelősségvállalása bizakodásra ad okot. Azt mutatja, hogy a fővárosi vendéglátósok egy része belátta: működésük jelenlegi keretei nem tarthatóak fenn hosszútávon és maguknak is egy olyan megoldáson kell dolgozniuk, ahol üzleti érdekeik nem a város többi lakójának ellenében, hanem a lakosság megelégedésére érvényesülnek.
Bizalommal várjuk a párbeszédre, kompromisszumra és közös cselekvésre törekvő munkájukat és reméljük mihamarabb megszabadítják közös otthonunkat azoktól a szektoruk jó hírét aláásó vendéglátó-ipari egységektől és szolgáltatásoktól, amik fittyet hánynak a társadalmi felelősségvállalásra.
Budapest fenntartható fejlődésének egyik fontos sarokköve a turizmus rendezett keretek között tartása, a megoldás megtalálása pedig közös érdeke minden városlakónak.

Stummer János, a Jobbik budapesti elnöke

Turiné Orosz Margit, Ózd korábbi fideszes képviselője levéltitok védelméhez fűződő ügyéről.
A Jobbik eddig közel nyolcvan pert nyert a hazug kormánypropaganda ellen.

2017 november