Teszteléssel sikerülhet! - Akadályozzuk meg a brutális második hullámot!

2020-09-02 19:04

Az iskolakezdés nemcsak a tanítási év kezdetét, hanem sajnos a koronavírusjárvány őszi, második hullámának kezdőnapját is jelöli. Naponta jönnek az egyre kedvezőtlenebb adatok a fertőzöttek számáról, és a közösségi élet visszatérésével várhatóan romlani fog a helyzet.

Ahhoz, hogy a lehető legtöbb ember egészségét megvédjük, és ne kelljen megint az egész országnak hetekre leállnia, azonnal változtatni kell hazánk tesztelési szokásain! Azonnali széleskörű, ingyenes tesztelést és kontaktuskutatást kell elrendelniük a hatóságoknak! Hazánkban millió számra állnak rendelkezésre az adófizetők pénzéből megvásárolt tesztek, amelyet most kell bevetni a vírus elleni küzdelemben. A Jobbik tehát azt követeli, hogy legyen széleskörű, ingyenes tesztelés az új típusú koronavírusra! Mindezeken túl továbbra is kérjük honfitársainkat, hogy - ahogy azt tavasszal sikeresen tették - viseljenek maszkot, közterületen, nyilvános helyeken, és tartsák meg a másfél méteres távolságot!

Ingyenes és széleskörű teszteléssel, valamint a lakosság fegyelmezettségével el lehet kerülni, hogy a járvány második hulláma erősebb legyen, mint a tavaszi első hullám.

Próbálta szembesíteni a hazug kormányt a valósággal, miszerint nincs elég ember a lélegeztetőgépek üzemeltetéséhez.
Ha a kenyér ugyanolyan drága vidéken, mint Budapesten, a bérekben se legyen 140 ezer a különbség.

2020 szeptember