„Tiszta Szívvel” - jótékonysági akciót hirdet a Jobbik IT

2017-12-06 13:33

A Jobbik Ifjúsági Tagozat a korábbi évek sikerei után felbuzdulva idén is meghirdeti nagyszabású jótékonysági akciósorozatát, „Tiszta Szívvel” elnevezéssel. Az elmúlt években az adományozóknak és lelkes tagságunknak köszönhetően több száz gyermek és család karácsonyi ünnepét tudtuk szebbé varázsolni. Idén is ez a célunk, hogy karitatív munkánkkal segítsünk rászoruló családokon, nem mellékesen pedig, hogy ezzel is példát mutassunk a fiatalok és kevésbé fiatalok számára.

A Jobbik IT munkája mindig is messze túlmutatott a politikai szerepvállaláson, hisz tevékenységünkbe beletartoznak a kulturális, sport vagy épp karitatív akciók is. Mostani akciósorozatunk több részből áll: településenként adomány- és ajándékgyűjtés a rászoruló magyar testvéreink számára, különböző szociális- és gyermekintézmények számára gyűjtés, önkéntes munkában való részvétel, illetve az idén ötödik alkalommal megszervezésre került, ez esetben új köntösbe öltözött Jótékonysági bálunk, amelynek bevételéből szintén rászorulókon segítünk karácsony előtt, a Jobbik Szeretetszolgálat Alapítvány közreműködésével.

Az akcióról további részleteket itt olvashat: http://jobbikit.hu/tisztaszivvel. Amennyiben bármilyen apró segítséggel hozzá tud járulni akciónk sikeréhez, ezáltal magyar családok boldogabb karácsonyához, úgy a jobbikit@jobbik.hu e-mail címen teheti meg felajánlását. Segítségét előre is köszönjük!

Jobbik Ifjúsági Tagozat Országos Elnöksége

A Jobbik országos elnöksége egy másik döntésével felkérte Sneider Tamás elnököt és Gyöngyösi Márton elnökhelyettest, hogy kezdeményezzenek etikai és fegyelmi eljárást Toroczkai László tag ellen.
Amíg a kormány szavakban évek óta a bevándorlás ellen küzd, sikerült 20 000 migránst letelepedéshez juttatniuk pénzért.

2018 május