Tisztújítás a Vas megyei Jobbikban

2018-05-28 15:39
A Vas megyei Jobbik tisztújító megyei választmányi ülésén – melyen részt vett Zakó László regionális igazgató is – a küldöttek egyhangúlag támogatták, hogy a megyei elnöki tisztséget két évig Rába Kálmán töltse be. A leköszönő, nemrégiben országos alelnökké választott Bana Tibor 2008-tól 10 évig volt a Jobbik Vas megyei elnöke, tisztségében négy alkalommal erősítette meg a megyei választmány. Azóta közösségünk Parlamenten kívüli pártból az ország legerősebb ellenzéki ereje lett. A jobbikos megyei közgyűlési frakcióvezető, sárvári választókerületi elnök Rába Kálmán munkáját Balassa Péter, a Jobbik szombathelyi választókerületi elnöke és önkormányzati képviselője, valamint Lábodi Gábor szentgotthárdi önkormányzati képviselő, a párt szentgotthárdi elnöke segíti megyei alelnökként, akiknek szintén egyöntetűen szavaztak bizalmat a megjelentek.

A megválasztott megyei elnökség – melyben mindhárom Vas megyei választókerület képviselteti magát – munkáját a 2019-es európai parlamenti és önkormányzati választásokra való felkészülés határozza meg, melyhez tapasztalt önkormányzati képviselőként az elnökség tagjai érdemben hozzá tudnak járulni.

Jobbik Magyarországért Mozgalom Vas Megyei Elnöksége

Hatpontos javaslatcsomagot dolgozott ki a Jobbik, hogy megszüntesse a pénzintézetek, a bankszövetség és a kormány emberek kárára zajló összejátszást.
Annyi sajtópert még senki nem nyert 10 nap alatt, mint a Jobbik.

2019 január