Tisztújítás a Vas megyei Jobbikban

2018-05-28 15:39
A Vas megyei Jobbik tisztújító megyei választmányi ülésén – melyen részt vett Zakó László regionális igazgató is – a küldöttek egyhangúlag támogatták, hogy a megyei elnöki tisztséget két évig Rába Kálmán töltse be. A leköszönő, nemrégiben országos alelnökké választott Bana Tibor 2008-tól 10 évig volt a Jobbik Vas megyei elnöke, tisztségében négy alkalommal erősítette meg a megyei választmány. Azóta közösségünk Parlamenten kívüli pártból az ország legerősebb ellenzéki ereje lett. A jobbikos megyei közgyűlési frakcióvezető, sárvári választókerületi elnök Rába Kálmán munkáját Balassa Péter, a Jobbik szombathelyi választókerületi elnöke és önkormányzati képviselője, valamint Lábodi Gábor szentgotthárdi önkormányzati képviselő, a párt szentgotthárdi elnöke segíti megyei alelnökként, akiknek szintén egyöntetűen szavaztak bizalmat a megjelentek.

A megválasztott megyei elnökség – melyben mindhárom Vas megyei választókerület képviselteti magát – munkáját a 2019-es európai parlamenti és önkormányzati választásokra való felkészülés határozza meg, melyhez tapasztalt önkormányzati képviselőként az elnökség tagjai érdemben hozzá tudnak járulni.

Jobbik Magyarországért Mozgalom Vas Megyei Elnöksége

Több mint 800 ezer ember hagyta el az országot, mert az Orbán-kormány alacsonyan tartja a béreket, a kivándoroltak helyére pedig ukránokat, törököket telepítenek.
A kétes hátterű, több esetben nemzetbiztonsági kockázatot is jelentő letelepedési kötvényes migránsok ügye után a Fidesz újabb botrányos bizniszbe keveredett.

2019 május