Híreink

Titokban, közpénzen épülnek a fideszes migránsszállók

2019-05-22 16:10
-A +A

A kétes hátterű, több esetben nemzetbiztonsági kockázatot is jelentő letelepedési kötvényes migránsok ügye után a Fidesz újabb botrányos bizniszbe keveredett: közpénzből, titokban zajlanak a migránsmunkásokat kiszolgáló fideszes migránsszállók építései országszerte. A Fidesz lebukott, hiszen korábban közpénzből kiragasztott óriásplakátok ezrein harsogta a bevándorlók felé, hogy „Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját!”, most pedig éppen Orbán Viktor kormánya az, amely ukrán, török, mongol, indiai stb. migránsmunkások ezreinek épít a legnagyobb titokban csinos hoteleket.

Egy 2017-es kormányrendelet alapján ugyanis már harmadik alkalommal írt ki pályázatot a Pénzügyminisztérium fideszes migránsszállók építésére. A Pénzügyminisztérium honlapján azonban mindhárom pályázat esetén csak a kiírás olvasható, a pályázatok eredményéről, a nyertes önkormányzatokról, a megítélt támogatás összegéről mélyen hallgatnak. Nem lennénk meglepve, ha kiderülne, hogy az építkezéseket mohó fideszes vállalkozók kapták, hogy a magyar adófizetők kárára tovább tollasodjanak. Mivel a pályázatok hazai forrásból, költségvetési támogatásból valósulnak meg, így a megkötött szerződések adatait a jogszabály és a Pénzügyminisztérium belső utasítása szerint is köteles lenne közzétenni a honlapján a minisztérium. Ám nem teszi: Orbán Viktor pártja még a saját maga által hozott jogszabályokat sem tartja be.

Mivel a múlt héten szerdán tartott sajtótájékoztatómon elhangzott felszólítás ellenére sem tett eleget a Pénzügyminisztérium törvényi kötelességének, büntető feljelentést tettem közérdekű adattal visszaélés bűntette miatt ismeretlen tettesek ellen, valamint bejelentéssel éltem ugyanezért a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság felé. A Jobbik követeli, hogy a kormány tegye közzé, hol, mekkora összegben, hány fő befogadására alkalmas fideszes migránsszálló építésére adott támogatást! A magyar embereknek joguk van tudni, hogy a kormányzati propagandával szemben hány bevándorlót hozott, és készül hozni a nyugatra vándorolt magyarok helyére a Fidesz.

Stummer János, a Jobbik alelnökeSajtóközlemény: Titokban, közpénzen épülnek a fideszes migránsszállók

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott videók

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
 
2020 február