Több, mint száz sajtópert nyert a Jobbik a Fidesz hazugsággyáraival szemben

2018-03-12 15:28

Mindez nem a Jobbik dicsősége, hanem a Fidesz szégyene. Szégyen, hogy ma az a Fidesz irányítja Magyarországot, amely program és vitaképes miniszterelnök-jelölt híján álhírekkel, lejárató kampányokkal, ócska hazugságokkal akarja legyőzni a kormányváltó erőt.

Mindezt teszi az adófizetők pénzén, százmilliós állami hirdetésekkel támogatva azokat a médiumokat, amelyek sorra veszítik el a pereket a Jobbikkal szemben, miközben sok esetben az igazságot még bírói végzés ellenére sem hajlandóak közölni. Orbán Viktor annyira fél a hatalom elvesztésétől, hogy felhatalmazta a sajtóját arra, ha kell, akár a bíróságot is vegyék semmibe, de ne hagyják abba a Jobbik gyalázását.

A 100 megnyert per mutatja, a Jobbik felvette a harcot a Fidesszel és a hozzájuk tartozó álhírgyárakkal szemben. És ezt nemcsak magunk miatt tesszük. Ma ugyanis rólunk hazudnak címlapon, holnap bárkiről hazudni fognak, akivel a Fidesz politikai-, üzleti- vagy magánérdekből le akar számolni.

A Jobbik április 8-án véget fog vetni a rákosista médiaterrornak, annak, hogy a hatalom a sajtót agymosásra, lejáratásra és megfélemlítésre használja. A Jobbik vezette Magyarországon a médiának egyetlen feladata lesz: a hiteles, kiegyensúlyozott tájékoztatás. Aki ennek nem tesz eleget, azt nem milliós állami hirdetésekkel, hanem milliós büntetésekkel fogjuk jutalmazni. Az embereket ugyanis következmények nélkül becsapni nem lehet.

Jakab Péter, a Jobbik szóvivője

A dorogi Jobbik továbbra is legfontosabb feladatának érzi az itt élő magyar emberek képviseletét.
A Jobbik saját sikereként értékeli a letelepedési kötvény konstrukciójának megszüntetését.

2018 június