Törvénytelenségtől sem riad vissza Jánoshalma vezetése, hogy elhallgassák az igazságot

2019-03-27 12:20

A jánoshalmi városvezetést olyannyira zavarja a Fidesz hazugságainak leleplezése, hogy a tulajdonjog és a gyülekezési jog megsértésétől sem riadnak vissza. Hétfőn délután ugyanis - a városból kapott információk szerint a polgármester és a jegyző utasítására - az önkormányzat elszállíttatta a Jobbik Béke térre jogszerűen bejelentett demonstrációjának a kellékeit. Felháborodott érdeklődésünkre azt a választ kaptunk, hogy szerintük jogszerűtlenül jártunk el, és majd ha kifizetjük a szállítás és bontás költségeit, akkor esetleg visszakapjuk a kellékeket. Másnapra aztán már teljesen másképp fogalmaztak, ennyi idő alatt ugyanis sikerült talán egy jogásszal is konzultálniuk és rájöttek, hogy teljesen törvényes volt az akciónk, így ők jártak el jogszerűtlenül a bontással és elszállítással. Gyorsan vissza is adtak mindent. Polgármester úr, ennyire fáj Önnek, hogy eljut az emberekhez, hogy a Fidesz több mint 200 esetben hazudott eddig a Jobbikról? Ennyire nem tudja elviselni, ha az emberekhez nem csak az Önök rágalmai, kitaláció jutnak el, hanem az igazság is? Értem én, hogy egyszerűbb Önöknek hazugságban tartani az embereket és napi szinten manipulálni őket, de mi ezt nem fogjuk karba tett kézzel nézni. Polgármester úr! Inkább örüljön, hogy nem került rá a fideszes hazugságokat felvonultató felületre, ugyanis Ön is kiérdemelte volna azzal, amikor néhány éve azt az ordas hazugságot terjesztette a városban, hogy a Jobbik miatt lesznek vesztesei a jánoshalmi csatornaberuházásnak, miközben a csatornázás körüli problémákért egyértelműen Önök felelősek.

A demonstrációs kellékeket ma reggel visszaállítjuk és napközben még biztosan megtekinthető az eredeti helyén. Nézze meg Ön is, hogy mi verte ki a biztosítékot Jánoshalma polgármesterénél és tudja meg az igazságot a Fidesz hazudozásairól!

Farkas Gergely

Háromszáz hektárig fizetné ki a gazdálkodóknak a földek után igényelhető területalapú támogatást a Jobbik.
A Jobbik nem szeretné, ha a tiszaújvárosi beruházáshoz hasonlóan vendégmunkásokat telepítenének be a Budapest alatti szénhidrogénmezők kitermeléséhez.

2019 augusztus