Tovább folytatódott a fideszes lakájmédia bírósági vesszőfutása

2018-03-14 14:42

Nem állt meg a Jobbik száznál a kormány hazugsággépezete ellen megnyert sajtópereket illetően.

Ma reggel először a Fővárosi Törvényszék nem találta meg azt a muszlim szimbólumot, a félholdat a Jobbik logójában, amit a Ripost ott korábban felfedezni vélt, és kötelezte elsőfokon Orbán Viktor kedvenc szennylapját helyreigazítás közlésére és a perköltség megfizetésére. Nem sokkal később pedig a Fővárosi Ítélőtábla mért egy talán Gajdics Ottó számára is emlékezetes csapást a Magyar Időkre. A táblabíróság jogerős döntése azért kötelezte perköltséggel együtt közel félmillió forint megfizetésére az ’50-es évek Szabad Népének stílusában másokat rágalmazó lapot, mert korábban több helyi jobbikos alapszervezet megszűnéséről vizionált egy cikkben.

Jellemző a hazugságok mértékére, hogy a mai perekben az alpereseket képviselő ügyvédi irodák már azt is szégyellték, hogy megjelenjenek a tárgyalásokon.
A Jobbik hamarosan kormányra kerül, és akkor a fenti eseteknek egyszer és mindenkorra vége lesz! A folyamatosan hazudozó propagandagépezet nem sok tízmilliós állami támogatásra, hanem legalább ilyen mértékű bírságokra számíthat, ha az eddig folytatott tevékenységükön nem hajlandóak változtatni.

Jobbik Sajtóosztály

A dorogi Jobbik továbbra is legfontosabb feladatának érzi az itt élő magyar emberek képviseletét.
A Jobbik saját sikereként értékeli a letelepedési kötvény konstrukciójának megszüntetését.

2018 június