Továbbra is a kivándorlás a nemzeti sorstragédiánk

2018-05-11 14:00

Szimbolikus, hogy Orbán Viktor tegnap elmondott beszédében egy virágzó és jól működő országot vizionált, amire máris cáfolatot ad egy ma megjelent kutatás, miszerint folyamatosan növekszik a teljes egyetemi képzésben részt vevő külföldön tanuló magyar diákok száma.

Egyértelmű, hogy a valósággal teljesen irreálisak a miniszterelnök szavai, hiszen akik nem narancsszemüvegen keresztül szemlélik a világot, láthatják, hogy hazánkból a kormánynak köszönhetően menekülnek el a fiatalok. Nincs jövőképük, a mindennapokon úrrá lett a korrupció, romokban hever az oktatás és az egészségügy, valamint életkezdési, lakhatási és megélhetési problémákkal is küzdenek.

A Jobbik ezzel szemben - ahogy eddig, úgy ezután is - minden lehetséges eszközzel küzdeni fog a fiatalokért a Parlamenten kívül és belül egyaránt. Az oktatás rendbetétele mellett kiszámítható jövőképet és történelmi otthonteremtést kínálunk azért, hogy lelassítsuk, majd megállítsuk a jövő generációjának külföldre távozását.

Benke Richárd, a Jobbik Ifjúsági Tagozat országos alelnöke

A rendezvény főszónoka Sneider Tamás, a Jobbik elnöke.
A Jobbik országos elnöksége egy másik döntésével felkérte Sneider Tamás elnököt és Gyöngyösi Márton elnökhelyettest, hogy kezdeményezzenek etikai és fegyelmi eljárást Toroczkai László tag ellen.

2018 május