Továbbra sem lassul a fideszes hazugsággyár bírósági vesszőfutása

2018-03-22 08:38

Minden jel arra mutat, hogy a kormánypártok zsoldjába szegődő, a választókat folyamatosan átverő propagandagépezet még véletlenül sem tud igazat írni senkiről, akinek bármi köze lenne a kormányváltó erőhöz.

Hétfőn ugyanis a szebb napokat sajnos soha nem látott, de Andy Vajna megjelenésével még további szinteket zuhanni képes Bors bukott elsőfokon sajtó-helyreigazítási pert a Fővárosi Törvényszéken Vona Gábor ellen, mert a Békemenetet érthetetlen okból elmulasztó Terry Blackkel szemben a Jobbik elnöke által indított perről írtak ordas hazugságokat, azt állítva, hogy a Jobbik elnöke megfutamodott a Fidesz új szóvivőjével szembeni szembesítés elől.

Ennél fájdalmasabb vereséget volt kénytelen elszenvedni a 888.hu és a Ripost kedden, akiknek az Iránytű Intézet ügyvezetőjének, Forrai Richárdnak kell kifizetniük súlyos százezreket azért, mert minden bizonnyal összetévesztve őt valamelyik kormányzati potentáttal és költségvetési források magánzsebekbe áramoltatásával, offshore-kapcsolatokkal vádolták meg őt.

Immáron száz feletti a Jobbik által a Fidesz és lakájmédiája ellen megnyert perek száma. Ami természetesen nem jelenti azt, hogy ez a szám itt megállna, ahogy abban is biztosak lehetnek a lopott közpénzekből kitartott szennymédia vezetői, hogy a Jobbik kormányra kerülése után jövő elszámoltatás alól ők sem menekülhetnek majd el.

Jobbik Sajtóosztály

Jobbik nem a fideszes gazdasági körök által belengetett olcsó pakisztáni vendégmunkásokban látja a jövőt, hanem az érdemi béremelésben.
A Jobbik Magyarországért Mozgalom Facebook bejegyzése.

2018 június