Továbbra is terjeszti hazugságait a Fidesz-média a Jobbikról

2020-08-07 12:26

Továbbra sem képes abbahagyni a Fidesz azt a szokását, hogy képtelen hazugságokat terjesszen a Jobbikról, becsapva így a saját választóit is. Ezek miatt a szolgálatába állított lakájmédia folyamatosan bíróságon kénytelen vesztes perekkel szembesülni.

Legutóbb a Jobbik elnökéről, Jakab Péterről írta a kézivezérelt hazugsággyár, hogy a Facebookon egy megtévesztő fényképpel próbálta népszerűségét bizonyítani a fiatalok között. Ezt a valótlanságot mások mellett a korábban sokkal szebb napokat is látott Fejér Megyei Hírlap is közölte az internetes felületén.

A Jobbik mindig fellépett az igazság védelmében, így történt ez most is. Jakab Péter perelt és nyert: a Székesfehérvári Törvényszék elsőfokú ítéletében helyreigazítás közlésére és csaknem százezres perköltség megfizetésére kötelezte a korábban az ellenzéket minősíthetetlen stílusban gyalázó fideszes szócsövet.

Próbálta szembesíteni a hazug kormányt a valósággal, miszerint nincs elég ember a lélegeztetőgépek üzemeltetéséhez.
Ha a kenyér ugyanolyan drága vidéken, mint Budapesten, a bérekben se legyen 140 ezer a különbség.

2020 szeptember