Híreink

Tudatos forintgyengítés

2020-02-13 16:06
-A +A
 
A Jobbik országgyűlési határozati javaslatban kezdeményezi, hogy az inflációs cél mellett árfolyamcélt is tűzzön ki a jegybank - közölte Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.
 
Az MTI szerint Z. Kárpát Dániel elmondta: elképedve látják, hogy a forint tudatos gyengítésének engedésével évente forint-százmilliárdokat vesz ki a magyar családok zsebéből a kormány.
 
Az ellenzéki képviselő szerint mindez teljesen tudatos a kormányzat részéről, hiszen ezzel a módszerrel tudja biztosítani, hogy a multinacionális cégek beruházzanak Magyarországon, holott, tette hozzá, arra volna szükség ehelyett, hogy a hazai kis- és középvállalkozásokat támogassák.
 
Orbán Viktor valódi stratégiai partnerei azok a multicégek, amelyekkel részben titkos, részben nyilvános stratégiai szerződéseket írtak alá - fogalmazott Z. Kárpát Dániel, hangsúlyozva: a Jobbik újratárgyaltatná ezeket a megállapodásokat, amelyek "nem feltétlenül a magyar nemzetgazdaság és biztosan nem a magyar munkavállaló polgárok érdekeit szolgálják".
 
A magyar emberek vagyonát, jövedelmét, megtakarításait tudatosan inflálják el.
 
Ennél öneladóbb, ennél szervilisebb, ennél nemzetietlenebb gazdaságpolitikát ritkán látott Magyarország az elmúlt harminc évben - jelentette ki.
 
alfahir.hu - jobbik.hu

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

Diákok, szülők és pedagógusok számára is érthetetlennek tűnik, hogy amíg a bölcsődéket és az óvodákat megnyitják, addig a köznevelésben az „adok is, meg nem is" a jellemző.
Jó néhányszor letelt már az a bizonyos két hét, amit még a 2010-ben hatalomra került Orbán-kormány belügyminisztere, Pintér Sándor ígért, mondván, ennyi idő alatt helyre fogja állítani a rendet.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2020 május