Új választást követel a Jobbik Miskolcon

2018-04-16 15:04

A Jobbik országszerte vizsgál minden jogi lehetőséget, hogy felderítse a választásokon felmerült jogsértéseket. Ennek részeként kiderült, hogy Miskolcon, a Borsod 1-es választókerületben az Országos Egyéni Választókerületi Bizottság a törvényi határidőn túl, április 15-én állapította meg a szavazás végeredményét, mely szerint a Fidesz jelöltje 127 szavazattal nyert a jobbikos Jakab Péter előtt.

Mindez azt jelenti, hogy Borsod 1-es választókerületben nem sikerült a szavazást a törvényeknek megfelelően lebonyolítani, ezért a mai napon a Jobbik kezdeményezte a Nemzeti Választási Bizottságnál a választás megismétlését.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

A Jobbik Országos Elnöksége, hétfőn megválasztott új alelnökeivel kiegészülve, mai ülésén döntött a frakció új országgyűlési képviselőiről.
Az ősz folyamán jeleztem a Jobbik országos elnökségének, hogy nyomós magánéleti indokaim alapján a tavaszi ülésszaktól nem tudom ellátni országgyűlési képviselői feladataimat.

2018 december