Új választást követel a Jobbik Miskolcon

2018-04-16 15:04

A Jobbik országszerte vizsgál minden jogi lehetőséget, hogy felderítse a választásokon felmerült jogsértéseket. Ennek részeként kiderült, hogy Miskolcon, a Borsod 1-es választókerületben az Országos Egyéni Választókerületi Bizottság a törvényi határidőn túl, április 15-én állapította meg a szavazás végeredményét, mely szerint a Fidesz jelöltje 127 szavazattal nyert a jobbikos Jakab Péter előtt.

Mindez azt jelenti, hogy Borsod 1-es választókerületben nem sikerült a szavazást a törvényeknek megfelelően lebonyolítani, ezért a mai napon a Jobbik kezdeményezte a Nemzeti Választási Bizottságnál a választás megismétlését.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Tegnap a Nemzeti Választási Bizottság elutasította a Jobbik azon fellebbezését, mely szerint nem született a törvényes határidőn belül végeredmény Miskolc 1. számú választókerületében.
A Magyar Villamos Műveknek (MVM) ki kell adnia a Civil Összefogás Fórum (CÖF) 508 millió forintos támogatását érintő minden dokumentumot.

2018 április