Újabb atrocitás - ezúttal nőt ütött meg egy fideszes férfi

2019-04-11 19:14

A Jobbik gyávának, férfiatlannak és botrányosnak tartja, hogy egy fideszes férfi mások előtt közterületen bántalmazott Debrecenben egy fiatal hölgyet. Amint arról az Alfahír hírportál beszámolt, egy korábban a Fidelitasban politizáló, jelenleg is pártvonalon mozgó férfi válogatott káromkodások között szidalmazott egy nőt - utóbbi jobbikos szimpátiája miatt -, majd pedig fejen ütötte. A fiatal nővel jelen volt egy kiskorú gyermek is. A sértett látleletet vetetett, és feljelentést tett a rendőrségen. Ezúttal is várjuk a Fidesz reakcióját, elhatárolódását, bár ha Pócs János parlamenti képviselőjük kazános alázása, és az egyik polgármesterük szexuális kényszerítése sem verte ki a kormánypártnál a biztosítékot, minden bizonnyal ez az ügy sem fogja. Úgy látszik, a Fidesznél nem csak beleférnek az ilyen esetek, hanem megtűrik soraikban, és bátorítják is a bűnözőket. Ez a Fidesz igazi arca: a gyűlöletkeltés és az emberek egymás ellen fordítása.

A Jobbik elítéli a fideszesek nők elleni erőszakos magatartását. A Jobbik a Fidesszel ellentétben foglalkozik a nőügyekkel, nem szülőgépként tekint rájuk, és kiáll minden magyar nőért azokkal a dölyfös, arrogáns NER-lovagokkal szemben, akik tudják, hogy a törvények felett állnak, és mélyen megvetik, lenézik választóikat, a magyar embereket.

Szilágyi György, frakcióvezető-helyettesÚjabb atrocitás - ezúttal nőt ütött meg egy fideszes férfi

2019 november