2018-04-24 13:32

Újabb fejlesztésről számolt be választókörzetében Pakusza Zoltán, a Jobbik önkormányzati képviselője: ezúttal a Fátyolka utca újult meg.

A politikus emlékeztetett: az elmúlt évekhez hasonlóan idén is folytatódik az útfejlesztés a választókörzetben, melynek eredményeként csökkent a szilárd burkolattal nem rendelkező zúzalékos utcák száma. Mint mondta, a Fátyolka utca lakói hosszú évtizedek óta várták, hogy utcájuk szilárd burkolatot kapjon, mindezek után a tavalyi és az idei évben két ütemben készült el az utca aszfaltozása, teljes egészében a képviselői alapból, mintegy 9.5 millió forint értékben.

Pakusza Zoltán közölte, megválasztása óta folyamatosan törekszik arra, hogy a pénzügyi lehetőségek figyelembevételével a választókerület útjai megújuljanak. A választási ciklus kezdete óta megújult a Pálya, Bányamécs, Som, Bimbó, Jószerencse utca és most már a Fátyolka is.

Jobbik Miskolci Alapszervezete

Sátrat vertek a Jobbik Ifjúsági tagozatának aktivistái a Sándor palota előtt, hogy így tiltakozzanak az otthonra vágyó fiatalok arcul csapása, a lakástakarékok kivégzése ellen.
A lépéssel a fiatalokba, a középkorúakba és az idősebbekbe is belerúgtak.

2018 október