Újabb fideszes hazugság bukott meg a bíróságon

2018-12-04 15:47

Az Orbán Viktor haveri luxusrepüléseit az Országgyűlésben leleplező Szilágyi György jobbikos képviselő, a miniszterelnök csúfos lebukását követően azonnal a kormánypropaganda célkeresztjébe került. A lakájmédia, hogy ezzel is kisebbítse napjaink Európájának legkorruptabb vezetőjét, a nemzeti ellenzék politikusát vádolta meg, hogy ajándékutat fogadott el a riói olimpiára két évvel ezelőtt, azt is hazudva róla, hogy az adófizetők pénzén rogáni luxusban töltött el több napot a játékok színhelyén.

Hétfőn, a már bűncselekmény miatt is feljelentett propagandistát foglalkoztató Origón lett volna a sor, hogy bármit bizonyítson a rágalmaiból, de ahogyan az lenni szokott, a fideszes hazugsággyár most sem tudott igazolni semmit sem a kitalációi közül. Ezért a Fővárosi Törvényszék helyreigazítás megjelentetésére és a perköltség megfizetésére kötelezte őket elsőfokú ítéletében.

Jobbik Sajtóosztály

Szávay István Facebook-bejegyzése.
A Jobbik népszavazást kezdeményez annak érdekében, hogy a munkavállalók véleményt mondhassanak a Fidesz-KDNP rabszolgatörvényéről.

2018 december