Újabb fideszes hazugságot cáfolunk, itt vannak a konkrét számadatok

2017-06-16 20:15

A Fidesz-KDNP politikusai és a kormány propagandasajtója orbitális hazugságokat állítanak a Jobbik óriásplakát-kampányáról. Akkor is hazudnak, amikor azzal vádolnak minket, hogy 2,5 milliárd forintba került volna eddig a közterületi kampányunk. Bizonyára a kormány a saját, közpénzmilliárdokat pazarló reklámkampányainak költségeiből indulnak ki, amelyeket magasan a piaci ár felett számláztatnak le a Fideszhez közel álló médiacégekkel azért, hogy a kormánypropagandát hirdető cégeket az adófizetők pénzén megtámogassák, mivel azok a piacról aligha tudnának megélni.

A Jobbik a honlapján eddig is nyilvánosságra hozta, hogy április és május hónapban mennyi plakáthelyet bérelt, és a mai napon a korábbi ígéret szerint a júniusi adatsor végleges számait is frissítettük.

Emellett ezennel hivatalosan nyilvánosságra hozzuk, hogy április hónapra vonatkozóan 27 359 917 forintba, május hónapra vonatkozóan pedig 26 797 472 forintba került a közterületi kampányunk. Ezekben a számokban természetesen még nincsenek benne a rongálás miatti költségek: sérült eszközök, csereplakátok és az újraragasztás költségei. Ezeknek az előreláthatólag több milliós költségeknek az összesítése még folyamatban van.

A Jobbik az igazság pártján áll, ellentétben a Fidesz-KDNP hallgatásával. A Fidesz-KDNP nem válaszol a sajtó kérdéseire arról, hogy a 2010-es és a 2014-es országgyűlési választási kampányban mennyi plakáthelyet és milyen összköltséggel béreltek. Attól tartanak, hogy kiderül, milyen csalárd módon és eszközökkel, illetve honnan származó anyagi forrásokból nyerték meg a két legutóbbi országgyűlési választást.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom ezúton is felszólítja a Fidesz-KDNP-t, hogy ezeket az információkat ossza meg végre az állampolgárokkal, hiszen előbb vagy utóbb az igazság még a Fideszt is utoléri.

Szabó Gábor pártigazgató és Schön Péter gazdasági igazgató

Szávay István facebook bejegyzése.
„Orbán Viktor elismerte azt, hogy végig hazudták az elmúlt három évet, most pedig lebuktak”

2018 január