Újabb fideszes hazugságot cáfolunk, itt vannak a konkrét számadatok

2017-06-16 20:15

A Fidesz-KDNP politikusai és a kormány propagandasajtója orbitális hazugságokat állítanak a Jobbik óriásplakát-kampányáról. Akkor is hazudnak, amikor azzal vádolnak minket, hogy 2,5 milliárd forintba került volna eddig a közterületi kampányunk. Bizonyára a kormány a saját, közpénzmilliárdokat pazarló reklámkampányainak költségeiből indulnak ki, amelyeket magasan a piaci ár felett számláztatnak le a Fideszhez közel álló médiacégekkel azért, hogy a kormánypropagandát hirdető cégeket az adófizetők pénzén megtámogassák, mivel azok a piacról aligha tudnának megélni.

A Jobbik a honlapján eddig is nyilvánosságra hozta, hogy április és május hónapban mennyi plakáthelyet bérelt, és a mai napon a korábbi ígéret szerint a júniusi adatsor végleges számait is frissítettük.

Emellett ezennel hivatalosan nyilvánosságra hozzuk, hogy április hónapra vonatkozóan 27 359 917 forintba, május hónapra vonatkozóan pedig 26 797 472 forintba került a közterületi kampányunk. Ezekben a számokban természetesen még nincsenek benne a rongálás miatti költségek: sérült eszközök, csereplakátok és az újraragasztás költségei. Ezeknek az előreláthatólag több milliós költségeknek az összesítése még folyamatban van.

A Jobbik az igazság pártján áll, ellentétben a Fidesz-KDNP hallgatásával. A Fidesz-KDNP nem válaszol a sajtó kérdéseire arról, hogy a 2010-es és a 2014-es országgyűlési választási kampányban mennyi plakáthelyet és milyen összköltséggel béreltek. Attól tartanak, hogy kiderül, milyen csalárd módon és eszközökkel, illetve honnan származó anyagi forrásokból nyerték meg a két legutóbbi országgyűlési választást.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom ezúton is felszólítja a Fidesz-KDNP-t, hogy ezeket az információkat ossza meg végre az állampolgárokkal, hiszen előbb vagy utóbb az igazság még a Fideszt is utoléri.

Szabó Gábor pártigazgató és Schön Péter gazdasági igazgató

A Jobbik javaslata a devizahitelesek válságára nyújtana megoldást, ami a pártelnök elmondása szerint továbbra is az ország egyik legsúlyosabb problémája.

2017 november