Újabb gyalázatos ingatlan-mutyiról hullt le a lepel!

2019-01-28 16:18

A Jobbik Magyarországért Mozgalom megdöbbenve értesült a legújabb I. kerületi ingatlan bérlési mutyiról, amelyben Habsburg-Lotharingiai Mihály főherceg, Lázár János fácánvadász társa is érintett. A Budai Vár előkelő részén mindösszesen havi 71 ezer forintos áron bérelhet 117 négyzetméteres önkormányzati lakást. A főhercegé csupán egy azon ingatlanok közül, melyeket a Fidesz az elmúlt években juttatott kiszolgálói, hűbéresei, haverjai részére, mélyen a piaci ár alatt.

A Jobbik szerint ez az ügy is tökéletesen tükrözi az Orbán-kormány által fenntartott urambátyám rendszert. Felháborító és szégyenteljes, hogy miközben tavaly már 150 ezer forintra ugrott az albérletek átlagos ára, egyetemisták százai küzdenek lakhatási problémákkal, addig a fideszes helytartók saját maguk és barátaik urizáló életmódját helyezik előtérbe. Kormányra kerülve kivizsgáltatjuk, vajon még mennyi ehhez hasonló gyalázatos szerződést kötöttek, felbontjuk azokat, a felelősöket pedig elszámoltatjuk!

Farkas Gergely, a Jobbik frakcióvezető-helyettese

Győrben is arra kéri szimpatizánsait, hogy az ellenzéki együttműködés jelöltjeit támogassák az október 13-ai választáson.
"kamujelöltek" indulhatnak pénzért a Fidesz érdekében a választáson.

2019 október