Híreink

Újabb helyen védjük a közvagyont

2013-05-26 22:57
-A +A

Az önkormányzati tulajdonrésszel rendelkező FTC-PLER Kézilabdasport Kft. felügyelő bizottságában tudhatjuk Gyenge Károlyt, aki a cég törvényes és korrupciómentes működéséért fog dolgozni.

Nem volt zökkenőmentes az út, ami a végleges döntéshez vezetett. A képviselő-testület 2012. május 31-én döntött az FTC – PLER Kézilabdasport Kft. felügyelő bizottságának felállításáról. Tagjai: Szarvas Attila – elnök (KDNP), Galgóczy Zoltán (Fidesz), Gyenge Károly (Jobbik).

Nem éltünk a korai örömmel, ezt az érzésünket pedig a következő érdekességek támasztottak alá. A határozat végrehajtásának időpontját kétszer is meghosszabbították. Bár leírva senki sem merte vállalni ennek okát, végül kiderült, hogy a Kft. tulajdonosai nem szavazták meg a jobbikos delegáltat, aminek tényét csak szóban fogalmazták meg. Végül egy évvel később, 2013. május 22-én újabb tulajdonosi ülésen szintén szavaztak az FB felállításáról. Ezen az ülésen csak a kerületi önkormányzat által delegált tag (melynek tulajdonhányada 56%) szavazott igennel. Hiába az elnök és mások, köztük Szaniszló Sándor MSZP-s képviselő és a „tiszteletbeli rabbi” elutasításának, nem kevés erőfeszítések árán 2013. május 23-án megtartotta alakuló ülését a már jobbikos szemmel is figyelt bizottság.

ftc_pler_budapest

Így a Gazdasági Törvényben előírtak alapján végre törvényesen működhet a Kft. A jobbikos delegált által a törvényes működést fogjuk elősegíteni és azon vagyunk, hogy az esetleges herdálásokat megakadályozzuk.

Jobbik XVIII. kerületi szervezete - jobbik.hu

Előzmények:
- Nem kell a jobbikos delegált a felügyelő bizottságba

- Az igazi kirekesztő viselkedés: nem kell a jobbikos delegált a felügyelő bizottságba

Kapcsolódó cikkek


A Fővárosi Közgyűlés mai ülésére a Jobbik képviselője, Czeglédi János előterjesztést nyújtott be annak kapcsán, hogy a f
Több kormánypárti irányítású önkormányzatban testületi döntés nélkül is kihelyezték a székely zászlót.
A székely zászló összetekerve, műanyag gyorskötözőkkel lefogva, az ablakhoz begyűrve volt beledugva ugyanabba a tartóba,

Ajánlott cikkek

Lassan már nincs hét, nincs nap, hogy ne derüljön ki egy-egy kötvényt vásárló Fidesz-migránsról, hogy a jelenléte és tevékenysége biztonsági kockázatot jelent Magyarországnak.
Évek óta hangoztatjuk, hogy a Fidesz politikája a szakadék szélére taszítja a magyar közoktatást.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2018 szeptember