Újabb önzetlen felajánlások érkeztek a Jobbiknak a kormány lakájmédiájától

2017-11-22 13:36

Az elmúlt napok eseményeinek a fényében már nagyon nehéz nem arra gondolni, hogy a Fidesz propagandakiadványai azért hazudoznak folyamatosan a Jobbikról és politikusaikról, hogy a sorra elvesztett pereik utáni sérelemdíjak és perköltségek összegével támogathassák az egyetlen valódi ellenzéki pártot.

Legutóbb a Habony-művek két zászlóshajója, a Ripost és a 888 kényszerült arra, hogy a Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélete alapján Vona Gábornak több mint egymilliós, míg a Jobbiknak több százezres sérelemdíjat fizessen azért, mert Haynau tiszteletével és a '48-as szabadságharcosok szidalmazásával vádolta meg a pártot és elnökét. Majd még aznap a Magyar Idők nevű hazugsággyárat kötelezte elsőfokú ítéletében a Fővárosi Törvényszék súlyos százezrek megfizetésére, miután azt hazudták a Jobbikról, hogy a Dunakanyarban szervezetei szűntek meg tavasszal. A Jobbik eddig közel nyolcvan pert nyert a hazug kormánypropaganda ellen.

Jobbik Sajtóosztály

Holnaptól melyik világítástechnikai, vagy lámpaszaküzlet árul majd bankhiteleket?
Csalás, sikkasztás és hűtlen kezelés gyanúja miatt tett feljelentést a Jobbik Szabó Balázs, volt szekszárdi Jobbik-elnök, önkormányzati képviselő ellen.

2018 november