Újabb önzetlen felajánlások érkeztek a Jobbiknak a kormány lakájmédiájától

2017-11-22 13:36

Az elmúlt napok eseményeinek a fényében már nagyon nehéz nem arra gondolni, hogy a Fidesz propagandakiadványai azért hazudoznak folyamatosan a Jobbikról és politikusaikról, hogy a sorra elvesztett pereik utáni sérelemdíjak és perköltségek összegével támogathassák az egyetlen valódi ellenzéki pártot.

Legutóbb a Habony-művek két zászlóshajója, a Ripost és a 888 kényszerült arra, hogy a Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélete alapján Vona Gábornak több mint egymilliós, míg a Jobbiknak több százezres sérelemdíjat fizessen azért, mert Haynau tiszteletével és a '48-as szabadságharcosok szidalmazásával vádolta meg a pártot és elnökét. Majd még aznap a Magyar Idők nevű hazugsággyárat kötelezte elsőfokú ítéletében a Fővárosi Törvényszék súlyos százezrek megfizetésére, miután azt hazudták a Jobbikról, hogy a Dunakanyarban szervezetei szűntek meg tavasszal. A Jobbik eddig közel nyolcvan pert nyert a hazug kormánypropaganda ellen.

Jobbik Sajtóosztály

Vona Gábor hétfői napirend előtti felszólalásában bejelentette, hogy péntek délután békés demonstrációra hívnak mindenkit, akinek számít, hogy a magyar demokrácia túlélje Orbán diktatúraépítését.
Az Állami Számvevőszék vezetője így szembesült a Jobbik kérdéseivel.

2017 december