Híreink

Újabb önzetlen felajánlások érkeztek a Jobbiknak a kormány lakájmédiájától

2017-11-22 13:36
-A +A

Az elmúlt napok eseményeinek a fényében már nagyon nehéz nem arra gondolni, hogy a Fidesz propagandakiadványai azért hazudoznak folyamatosan a Jobbikról és politikusaikról, hogy a sorra elvesztett pereik utáni sérelemdíjak és perköltségek összegével támogathassák az egyetlen valódi ellenzéki pártot. 

Legutóbb a Habony-művek két zászlóshajója, a Ripost és a 888 kényszerült arra, hogy a Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélete alapján Vona Gábornak több mint egymilliós, míg a Jobbiknak több százezres sérelemdíjat fizessen azért, mert Haynau tiszteletével és a '48-as szabadságharcosok szidalmazásával vádolta meg a pártot és elnökét. Majd még aznap a Magyar Idők nevű hazugsággyárat kötelezte elsőfokú ítéletében a Fővárosi Törvényszék súlyos százezrek megfizetésére, miután azt hazudták a Jobbikról, hogy a Dunakanyarban szervezetei szűntek meg tavasszal. A Jobbik eddig közel nyolcvan pert nyert a hazug kormánypropaganda ellen.

Jobbik Sajtóosztály

Ajánlott cikkek

Az elmúlt években folyamatosan szűkös és egyre szűkülő költségvetésekkel dolgozott a főváros.
A Jobbik felhasználóbarát kisokossal, a szavazóköröket tartalmazó térképpel és online kampánnyal segíti a külföldre vándorolt magyarok választási részvételét.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
5
6
7
8
9
10
11
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
2018 február